Mainos

Onko tässä enää mitään järkeä? Stockmannin viidennen tason ”statuskassia” myydään netissä jo lähes 400 eurolla – yli 10 000 euroa maksaneet kanta-asiakkaat saavat ilmaiseksi

MTV Uutiset uutisoi aiemmin Stockmannin uudistuneesta kanta-asiakasjärjestelmästä. Järjestelmä tarjoaa Stockmannin kanta-asiakkaille erilaisia etuja käytetyn rahasumman mukaan. Huuto.net–verkkomyyntipalveluun ilmaantui lauantaina myynti-ilmoitus, jossa kaupitellaan viidennen tason MyStockmann-kangaskassia 379 eurolla.

Kangaskassin myyjä kertoo noutaneensa sen Helsingin keskustan Stockmannin infopisteestä viime lauantaina.

Stockmannin etuohjelmassa viides taso merkitsee sitä, että asiakas on tehnyt kauppaketjussa ostoksia 10 000–25 000 euron edestä. Kassista myynti-ilmoituksen tehnyt henkilö pyytää siitä kuitenkin vain 379 euroa.

Kassin etupuolella on sinisiä salmiakkiruutuja ja takapuolelta se on väriltään hillityn valkoinen. Myyjän mukaan kassi on täynnä mahtavia autenttisia yksityiskohtia, kuten sen takapuolella oleva MyStockmann-merkki. Lisäksi siitä löytyy lappu, jonka mukaan se on 100-prosenttista puuvillaa.

Myyjä kertoo olevansa valmis todistamaan kassin aitouden asianmukaisin kuvakaappauksin. Hänen mukaansa sen osto on myös oivallinen mahdollisuus olla katumuodin edelläkävijä.

Tällä hetkellä suurin kassista tehty hintatarjous on 10 euroa.

Kassin myyjä ei vastannut MTV Uutisten haastattelupyyntöön.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja