Onko Tappara-tähti tyrkyllä jo Leijonat-paitaan? Taiturihyökkääjä kuittasi utelut viileästi – "En ole miettinyt"

1:56
Anton Levtchi ei ole ehtinyt haaveilla vielä Leijonat-paidasta.

Tapparan tähtihyökkääjä Anton Levtchi on aloittanut kautensa mainiosti. Hienosta startista huolimatta Levtchi ei ole ehtinyt unelmoida Leijonat-paidasta.

25-vuotias Levtchi on ollut Tapparan kantavia voimia jo parin edelliskauden ajan. Taiturimainen hyökkääjä on ollut tälläkin kaudella yksi kirvesrintojen suurimmista syömähampaista. Kultaista kypärää kantava Levtchi on takonut 15 ottelussa 14 tehopistettä.

Vahvat otteet SM-liigakaukalossa ovat varmasti nostaneet Levtchin myös Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosen tutkalle. Vaikka peli on kulkenut alkukaudella jopa Leijonat-paidan arvoisesti, ei Levtchi ole ehtinyt vielä haaveilla maajoukkuepeleistä.

– En ole miettinyt, vaan seura edellä mennään. En ole asettanut mitään tavoitteita. Jos sinne pääsee, on ainakin tehnyt jotain oikein, Levtchi kuittaa.

Tappara-tähden oma peli on kulkenut, mutta joukkueen peli on ollut paikoin tahmeaa. Lauantaina Tappara onnistui kuitenkin raapimaan tärkeän voiton, kun sarjakakkosena majaileva KooKoo kaatui Kouvolassa 4-1-lukemin.

Levtchi toivoo, että lauantainen voitto kääntää yhdeksäntenä majailevan Tapparan kurssin kohti kärkisijoja.

– Kyllä tässä ollaan hyviä pelejä paljon pelattu, mutta ei olla saatu tulosta meidän puolelle. Kun ketsuppipullo aukeaa, niin kyllä siitä on hyvä jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja