Onko se ylileveä kuljetus vai ihan tavallinen Letukka? Kyllä se taitaa olla molemmat – älytön älynväläys johti murtokaksikon jäljille

0:31
Kaikki suomalaisetkaan eivät hallitse lautojen kuljettamista autolla. Yllä oleva video on kuvattu Jyväskylässä vuosi sitten.

Näillä sankareilla ei ollut hajuakaan siitä, miten autolla kuljetetaan lautakuormaa. Tai sitten he eivät yksinkertaisesti välittäneet.

Kanadalainen David Fafinski julkaisi Facebookissa aiemmin toukokuussa videon, joka herättää enemmän kysymyksiä kuin tarjoaa vastauksia.

Moottoritiellä kuvatulla, jutun lopusta löytyvällä videolla nähdään punainen vuosimallin 1991 Chevrolet Lumina, jonka takapenkillä kuljetetaan lautoja. Poikittain asetetut laudat ovat niin pitkiä, etteivät auton ovet ole mahtuneet kiinni, joten ne retkottavat selällään.

Kaiken lisäksi takaluukku on avoinna, koska sinne on ängetty ilmeisesti suurikokoinen huonekalu.

Uutiskanava CBC haastatteli Hamiltonin poliisia, joka oli Fafinskin videon perusteella käynnistänyt omia tutkimuksiaan.

Kävi ilmi, että autoa oli käytetty lukuisissa murtokeikoissa, joista epäillään nyt 42-vuotiasta miestä ja saman ikäistä naista.

Katso Fafinskin kuvaama video alta.

Lähde: CBC

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja