Mainos

Onko Nokian superkamera kaiken ylistyksen arvoinen? Katso kuvat ja kommentoi

Barcelonan MWC-mobiiliteknologiamessuilla maanantaina esitellyn Nokia 808 PureView -kamerakännykän kameraominaisuuksia on ylistetty maailmanlaajuisesti eri teknologiasivuilla. Myös kuvien laatua on kehuttu ennennäkemättömän tarkoiksi kamerakännyköissä.

Mutta jätetäänpä hetkeksi megapikselirumba taka-alalle ja perehdytään aivan perusasioihin: Miltä PureViewillä napatut kuvat oikeasti vaikuttavat? Ohessa on koottuna Nokian esittelykuvia, jotka on kuvattu PureViewin kameralla.

Huom! Klikkaa ensin hiirellä kuvien päällä, jotta voit tarkastella niitä oikeassa koossa.

Olemme laittaneet oikeisiin reunoihin suurennokset alkuperäisen kokoisissa kuvissa näkyvistä yksityiskohdista. Kuten suurennetut osiot osoittavat, niin zoomausvaraa kuvissa kyllä tuntuu löytyvän.

"Ensimmäinen Symbian-luuri vuosiin, jota odotamme innolla"

Nokia 808 PureViewin muotoilua on pikaisten testien perusteella kritisoitu hieman liian paksuksi ja muoviseksi. Samoin hämmästystä on aiheuttanut se, että miksi puhelimessa on käytössä Nokian taka-alalle jäänyt Symbian alusta.

Monissa jutuissa PureViewin kamerateknologian odotetaan rantautuvan lähitulevaisuudessa Lumia Windows Phone -lippulaivamalleihin.

Joka tapauksessa Nokian superkamerapuhelin on otettu innostuneena vastaan.

Esimerkiksi brittiläisellä expert Reviews sivustolla 808 PureViewin kameraa hehkutetaan vallankumoukselliseksi. Toimittaja Seth Barton toteaa, että kyseessä on ensimmäinen kerta vuosiin, kun hän odottaa suurella innolla Symbianilla varustetun nokialaisen saamista testiin.

Mitä mieltä olette Nokian superkamerapuhelimesta ja sillä otetuista kuvista? Voitte kirjoittaa mielipiteitänne alapuolella sijaitsevaan kommenttiosioon.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.