Mainos

Onko napasi ruma? Uusi kauneustrendi ajaa naiset plastiikkakirurgille

Napasikaan ei välttämättä enää kelpaa sellaisena kuin se on – naiset ovat nimittäin innostuneet kohentamaan napansa ulkonäköä.

 ”Napa näkyy naapuriin, naapurin koirat nauraa” – mutta hieman eri syystä, kuin taannoin.

Pitäisikö tästä sitten syyttää crop-toppeja, napapaitoja vai monia etukäteenkin kuumottavaa bikinikautta, mutta näemmä uutena, vahvana trendinä rapakon takana on kohentaa napaa kauneusleikkausten avulla. Kyllä, kohentaa siis tuon poistetun napanuoran jättämän arven ulkonäköä, joka meillä kaikilla on yksilöllinen.

Amerikassa napaan kohdistuneita kauneusleikkauksia tehtiin 33 prosenttia enemmän edellisvuoteen verrattuna.

Ihmisillä napoja on kahta tyyppiä, ulospäin kääntyneitä ja sisäänpäin kääntyneitä. New Yorkissa edustava plastiikkakirurgi Matthew Schulman kertoo, että napaleikkaukseen saapuvat erityisesti ne, jotka haluavat päästä eroon ulkonevasta navasta. Navan halutaan olevan kuopalla.

Noin yhdeksällä kymmenestä on entuudestaan kuopallinen napa.

womenshealthmag.com

Naisen napa ennen ja jälkeen kauneusleikkauksen. Kuvakaappaus: Womenshealthmag.com

Leikkaus kestää arviolta 15–45 minuuttia, ja jälkikäteen kipu tuntuu siltä, että ”olisi tehnyt liian monta vatsarutistusta salilla”. Lääkäri muistuttaa, että napaleikkauksen jälkeen vatsalihasten tekeminen, joogassa ja pilateksessa käyminen pitää jättää vähintään kolmen viikon ajaksi, että kosmeettisesti korjattu napa ehtii parantua.

Napaleikkaus ei ole mikään halpa nakki: leikkaus maksaa näin 3500 dollaria, eli noin 3100 euroa. Leikkaus on myös peruuttamaton.

Ruotsalaisnainen käy läpi järkyttävän kauneusleikkauksen – videota ei suositella herkimmille.

8:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.