Onko mies luotettavaa tyyppiä? Näistä merkeistä tiedät, että miehesi ei petä

Kumppanin pettäminen on pahin loukkaus, mitä parisuhteessa voi tehdä. Alttiutta pettämiselle on tutkittu myös tieteellisesti. Näistä merkeistä tiedät, ettei miehesi ole pettävää sorttia.

Tienaatte suunnilleen saman verran

American Sociological Reviewin julkaiseman tutkimuksen mukaan pariskunnan osapuolet eivät todennäköisesti petä kumppaniaan, jos heidän palkkakuittinsa ovat suunnilleen yhtä pitkät. Miehet olivat alttiimpia pettämään, jos he tienasivat merkittävästi naista enemmän tai vähemmän. Jos siis tileillenne kilahtaa joka kuukausi suunnilleen saman verran rahaa, on tiede puolellanne.

Hänen ystävänsä ovat uskollisia puolisoilleen

Ihmiset ovat taipuvaisempia pettämiseen, jos heidän ystävänsäkin ovat, sanotaan The Truth About Cheating -kirjassa. Jos miehesi ystävät ovat lojaaleja kumppaneitaan kohtaan, niin todennäköisesti oma puolisosi on myös.

Hän tuntee olonsa rakastetuksi ja luotetuksi

The Truth About Cheating -kirjan kirjoittajan M. Gary Newmanin selvityksen mukaan, miehet eivät petä siksi, että he eivät saisi kumppaniltaan tarpeeksi seksiä. He päätyvät väärään sänkyyn yleensä tunnepohjaisen tyydytyksen toivossa.

Hän on ekstrovertti

Ekstrovertit, eli ulospäinsuuntautuneet ihmiset, eivät helposti alistu muiden tahtoon ja odotuksiin. Tästä syystä he eivät ole niin helposti suostuteltavissa, toisin kuin introvertit, jotka helpommin alistuvat muiden tahtoon. Eli vaikka miehesi tutustuisi helposti uusiin ihmisiin, se on vain hyvä merkki.

Hän vaikuttaa ihmiseltä, joka ei ikinä pettäisi

Erään tutkimuksen mukaan voit luottaa fiilikseesi miehestä. Jos sisimmässäsi teidät, että miehesi ei ikinä pettäisi sinua, luota siihen.

Hän kuuntelee heavy-musiikkia

Tätäkin on tutkittu ja todettu, että raskaan musiikin kuuntelijat olivat vähemmän taipuvaisia pettämään kumppaniaan.

Hänellä on sisaruksia

Seeking Arrangements -sivuton selvityksen mukaan pettäjät ovat tyypillisesti perheen ainoita lapsia. Tapailuvaiheessa mieheltä voi kysäistä, onko hänellä sisaruksia.

Hän ei aina saa sitä seisomaan

Selvityksen mukaan miehet, jotka kiihottuvat helposti myös päätyvät pettämään helpommin. Satunnaiset erektio-ongelmat eivät siis ole ainoastaan miinuspuoli.


Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat