F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Onko Lewis Hamiltonin jatko Mercedeksellä sidottu muihin sopimuksiin? Tallipomo kertoo, mistä mestaritiimin sisällä nyt puhutaan

1:53
Toto Wolff kommentoi Valtteri Bottaksen kautta ja tämän eroa C Moren haastattelussa.

Mercedeksen F1-tallia jo seitsemän vuotta luotsannut Toto Wolff kertoo yhä nauttivansa tallipäällikön tehtävän armottomasta raakuudesta, mutta hän kertoo jatkopäätöksensä koostuvan monen muun tekijän yhteissummasta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Wolff on Mercedeksen kanssa saavuttanut jo kuusi peräkkäistä valmistajien ja kuljettajien maailmanmestaruutta, minkä jälkeen itävaltalaisen on mietittävä tarkkaan, onko hänellä enää saavutettavaa lajissa.

F1-sarja siirtyy uusittuihin sääntöihin kaudella 2021. Wolffia on huhuttu lajin seuraavaksi suurmieheksi eikä hän ole vielä antanut suoraa vastausta suunnitelmistaan ensi vuoden jälkeen.

Sky Sportsin toimittaja Ted Krawitz heittää ilmoille mielenkiintoinen näkökulman, jonka mukaan mestarikuski Lewis Hamilton olisi linjannut omaksi jatkoehdokseen Wolffin jatkon Mercedeksen pomona.

– Me päädyimme tälle yhteiselle matkalle samana vuonna 2013. Luottamus välillämme on kasvanut, ja tässä on kyse paljon muusta kuin bisnessuhteesta, Wolff jatkaa ymmärtäen kuskinsa ajatuksen.

–  Siihen ryhmään kuuluvat muutkin kuin Lewis ja minä. Myös he, jotka lasken tallin ydinporukaksi. Meille kaikille on tärkeää tietää, mitä teemme tulevaisuudessa.

– Sitä hän varmasti tarkoitti. Minullekin on tärkeää tietää, mitä Lewis ajattelee tulevaisuudesta. Samoin muutamat muut kaverit, joita pidän erittäin tärkeinä. Näistä asioista puhutaan tällä hetkellä, Wolff kommentoi Sky Sportsille.

Raakaa, rehellistä ja kiivastempoista

Brasilian F1-viikonlopun väliin jättänyt Wolff kertoo saavansa yhä nautintoa kilpailutoiminnan jännityksestä, vaikka työ on äärimmäisen kuluttavaa ja henkisesti vaativaa.

– Pidän todella työstäni. Se on minusta täydellinen yhdistelmä sekuntikellon raakuutta ja rehellisyyttä. Se ei koskaan valehtele, vaan kertoo, oletko tehnyt tarpeeksi hyvää työtä vai et. (Pidän) myös asioiden bisnesnäkökulmista, Wolff vakuuttaa.

– Se on myös todella kiivastempoista. Kysyn aina itseltäni, että paljonko pystyn vaikuttamaan asioihin enkä haluaisi koskaan vaihtaa mahtavasta hyvään.

– Näitä asioita mietin, mutta pidän todella niistä suhteista, joita minulla on tiimin sisällä ja Daimlerin johtokunnassa. Näyttää siltä, että se matka jatkuu, Wolff viittaa yhtiön tulossa olevaan päätökseen F1-sarjassa jatkamassa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja