Mercedes-pomo tuntee Valtteri Bottaksen erotuskan omasta kokemuksesta – ”He ovat kypsiä ja älykkäitä ihmisiä”

Valtteri Bottaksen ilmoitus hänen ja vaimonsa Emilian erosta varjostaa varmasti myös huippukeskittymistä vaativaa F1-ajamista, uskoo tallipäällikkö Toto Wolff.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden päättävä Abu Dhabin GP suorana 29.11.-1.12.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kumpikin osapuoli joutui tiedottamaan erosta jo ennen F1-kauden päättävää Abu Dhabin kisaviikonloppua, koska uutinen vuoti Seiska-lehteen jo torstaiaamuksi.

Mercedes-kuski oli kuitenkin haluton kommentoimaan asiaa enempää C Moren haastattelussa. Tallipäällikkö Toto Wolff ymmärtää kuljettajansa tuskan.

– Tämä on minusta erittäin henkilökohtainen asia hänen ja Emilian välillä. Se ei ole mitään, mitä en ymmärtäisi, koska se on tapahtunut minullekin, Wolff toteaa C Morelle.

– Se on myös jotain, joka varjostaa päivittäistä elämääsi – ajat sitten kilpa-autoa tai työskentelet toimistossa, tallipomo kommentoi.

Wolff oppi tuntemaan Emilia Bottaksen koko pariskunnan yhdessäolon ajalta. Valtteri Bottas kuului itävaltalaisen suojatteihin jo ennen parin tapaamista vuonna 2010. Tämän enempää Wolff ei kuitenkaan halua sanoa asiasta.

– En halua kommentoida, koska se on erittäin henkilökohtaista heidän kahden välillään. He ovat erittäin kypsiä yksilöitä, älykkäitä ihmisiä, ja tämä on jotain, joka ei varmasti ole ollut helppoa heille, Wolff tietää.

Lue myös:

    Uusimmat