"Onko koolla väliä?" – äitipalstan suorapuheinen keskustelu voi saada miehet punastumaan

Onko koolla väliä? Tuo ikiaikainen kiistakapula, joka saa naiset liki kirkumaan mielipiteitään ja miehet kyyristymään kauhusta vastausta miettiessään.

Mutta miten on? Onko peniksen koolla väliä? Eräs nainen uskaltautui kysymään kanssasisartensa mielipidettä Netmums-sivustolla, ja sai vastaansa monipuolisen joukon mielipiteitä.

KilgoreT-nimimerkki kysyi naisilta: "Välittävätkö naiset oikeasti siitä, jos kumppanilla on pieni pippeli?"

Tämän jälkeen hän vitsaili kysyvänsä vain kaverinsa puolesta.

Vastauksia alkoi sadella, ja suurin osa sivustolla vierailevista äideistä myönsi, ettei kyse ollut niinkään siitä, että peniksen koko muodostuisi esteeksi – vaan se, mitä sillä tekee.

Toiset lähestyvät kysymystä toisesta kulmasta ja totesivat, että penis voi joskus olla liian suurikin. JanQ-nimimerkillä kirjoittanut nainen sanoi, että ainoastaan silloin pieni penis muuttuu merkittäväksi ongelmaksi, jos seksi on huonoa.

– Uskon todella siihen, että kyse on siitä, mitä teet sillä ja kaikesta siitä henkisestä puolesta, joka asiaan liittyy.

Yksi kommentoijista tarttui erääseen yksityiskohtaan.

– Kuinka pieni on pieni? Se, mitä toinen ihminen pitää pienenä, voi olla toiselle keskiverto tai jopa iso!

Nimimerkki Angela uskaltautui puhumaan senttimetreissä. Hänen mukaansa mikä tahansa 13–18 senttimetrin välillä on sopiva pituus.

Nimimerkki Elizabeth M puolestaan huomautti, etttä "jos mies on erityisen huolissaan koostaan, hän näkee vaivaa ollakseen parempi muilla osa-alueilla".

Donna C kirjoitti uskovansa, että yleisesti ottaen naiset arvostavat muutakin kuin yhdyntää. Hän kertoo seksikumppaneillaan olleen kaikenkokoisia peniksiä, niin pieniä kuin suuriakin.

– Pienin jätti minut pohtimaan, oliko hän todella edes sisälläni. Suurin puolestaan pudotti minut sängyn laidalta minuun työntyessään. Kumpikaan ei ollut erityisen tyydyttävää.

Jasmine myöntää, että koolla on hänelle väliä, vaikka toivookin, ettei ole pinnallinen ihminen.

– Exälläni oli pieni penis, enkä välittänyt siitä, mutta seksi oli niin kamalaa eikä hän vain pärjännyt siinä. Niinpä me lopetimme seksin harrastamisen lopulta ja avioliittomme loppui. Nykyisellä kumppanilla on aika suuri ja seksielämämme on mahtavaa. Kun näin sen ensimmäisen kerran, pelkäsin sitä, kun se tulee sisälleni, joten jos se olisi yhtään isompi, en olisi varmaan pystynyt siihen, koska se olisi sattunut.

– Minulla on ollut kaksi kumppania, joilla kummallakin oli suhteellisen pieni... Toinen sai sen toimimaan, eikä se haitannut minua. Toinen ei, eikä seksielämämme ollut mahtavaa. Minulla oli exä, jolla oli todella iso, ja seksielämämme oli kamalaa. Hän ei nähnyt yhtään vaivaa, paljasti puolestaan Gemma.

1:35

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja