Onko Jennifer Lawrence Oscar-gaalan upein kaunotar?

Yksi Oscar-gaalan odotetuimmista kaunottarista vuonna 2013 oli eittämättä näyttelijälupaus Jennifer Lawrence, joka ei tuottanut pettymystä upeassa norsunluunvärisessä iltapuvussaan.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 22, oli yksi Oscar-gaalan odotetuimmista vieraista sekä Oscar-ehdokkuutensa että pettämättömän tyylitajunsa vuoksi.

Parhaan naispääosan Oscar-pystin elokuvasta Unelmien pelikirja (Silver Linings Playbook) voittanut Lawrence oli sonnustautunut vuoden odotetuimpaan gaalaan Diorin upeaan asuluomukseen. Urheilullisen tähden upeaa vartaloa imarrellut norsunluunvärinen iltapuku sai hänet säteilemään uskomattomalla tavalla Hollywood-tähtien joukossa.

Lawrence lunasti huolitellulla lookillaan kaikki odotukset, joita hänen asukokonaisuudelleen oltiin jo etukäteen povattu: asu oli sekä vaikuttava että persoonallinen. Tyköistuvan iltapuvun helma oli kaikessa massiivisuudessaan hyvin vaikuttava ilmestys.

Lawrencen vaikuttavan asukokonaisuuden kruunasivat erityisen hienostunet korut sekä hopeinen clutch-laukku. Näyttelijättären koruvalinnoissa oli luotettu klassisuuteen, mutta selän puolelle aseteltu kaulakoru toi asukokonaisuuteen hienostunutta särmää ja mielenkiintoa.

Lue lisää Oscar-huumasta:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja