Mainos

Onko Italiasta löydetty tyttö 3-vuotiaana kadonnut Madeleine McCann? Englantia puhuvan "Marian" henkilöllisyys mysteeri

Italiasta löydetty, Mariaksi itseään kutsuva, tyttö on herättänyt someväen kiinnostuksen. Sosiaalisessa mediassa mietitään, voisiko englantia puhuva Maria olla mystisesti kadonnut Madeleine McCann. Myös muita julkisuudesta tuttuja kadonneita on ehdotettu Marian oikeaksi henkilöllisyydeksi.


Ainoastaan englantia puhuva "Maria" esiintyi Italian television Chi L'hai visto? -ohjelmassa (suomeksi Kuka on nähnyt hänet?) viime viikolla.

Ohjelman nettisivujen mukaan katsojat olivat pyytäneet apua Rooman keskustan kaduilla kiertelevän tytön identifioimiseksi.

Katsojat kuvasivat tytön olevan "selvästi vaikeuksissa". Silminnäkijöiden mukaan hän ei näytä olevan tottunut asumaan kadulla ja hän vastaa kaikkiin kysymyksiin englanniksi.

Tytön nähneiden mukaan hän saattaisi olla kotoisin Isosta-Britanniasta tai Itä-Euroopasta.

Ei henkilöpapereita

Rooman alueen poliisi kertoi Chi l'ha visto? -ohjelmalle, ettei tytöstä ole tehty katoamisilmoitusta eivätkä he ole löytäneet merkkejä kansainvälisistä etsinnöistä. 

Häneltä ei löytynyt henkilöpapareita eikä hän myöskään pystynyt kertomaan nimeään.

Tyttö oli alksi sanonut olevansa Maria, mutta antoi poliisille myöhemmin myös muita nimiä, kertoo Missing People of America -sivusto.

Poliisi on ottanut tytön sormenjäljet. 

Kuka tyttö on?

Sosiaalisessa mediassa pohditaan tietysti ankarasti, kuka tyttö voisi olla. Missing Persons of America -sivuston mukaan hänet on jo ehditty yhdistää useisiin kadonneisiin.

Yksi viime vuosien suurimmista katoamismysteereistä on englantilaisen Madeleine "Maddie" McCannin tapaus. McCann katosi yhdeksän vuotta sitten perhelomalla Portugalissa. Maddie oli tuolloin kolmevuotias.

Madeleineen viittaa joidenkin mukaan juuri englannin puhuminen. Lisäksi osa ihmisistä näkee "Marian" silmässä samanlaisen "loven" kuin Madeleinen McCannin oikeassa silmässä.

Missing People of American mukaan Italian poliisi olisi vahvistanut, että lovi on myös "Marian" silmässä.

Muita kadonneitä tyttöjä, joiden "Marian" epäillään olevan vuonna 2007 kuusivuotiaana kadonnut australialainen Leela McDougall ja Yhdysvalloissa vuonna 2008 kadonnut Amanda Adlai, jonka epäillään tulleen isänsä kaappaamaksi ja viedyksi Venäjälle.

Maaliskuussa Madeleine McCannia etsittiin Paraguaysta:


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.