Onko Hannes Björninen, 25, jopa yksi Liigan parhaimmista pelaajista? Pelicans-luotsi seisoo oman väitteensä takana: ”Ei rajoja”

Pelicans-luotsi Tommi Niemelä hehkuttaa tähtihyökkääjää Hannes Björnistä:"Ei rajoja!" 2:22
Pelicans-luotsi Tommi Niemelä hehkuttaa tähtihyökkääjää Hannes Björnistä: "Ei rajoja!"

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella Lahden Pelicansin hyökkääjä Hannes Björninen, 25, osoitti jälleen osaamistaan, kun Pelicans kaatoi KooKoon 2–0. Björninen oli esillä Pelicansin molemmissa maaleissa, minkä lisäksi hän hurmasi pelin jokaisella osa-alueella.

Björninen toimi syöttäjänä sekä Elias Vilénin 1–0- että Waltteri Merelän 2–0-maaleissa. Jälkimmäisessä Björninen teki väkevän rynnistyksen, minkä jälkeen kiekko päätyi pienen siirron jäljiltä Merelälle. Ja kiekko uuniin.

– Hän osoitti taas arvonsa sekä ylivoimalla, alivoimalla että tasakentällisin pelatessa, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä hehkutti Björnistä C Moren haastattelussa.

Niemelä ehti jo itse linjata, että Björninen on tällä hetkellä yksi Liigan parhaimmista, ellei paras keskushyökkääjä. Joku voisi kysyä, että onko hän jopa sarjan paras pelaaja tällä hetkellä?

Niemelä ei ole muuttanut omaa kantaansa.

– Eiköhän tässä pidä olla ihan loppuun asti omien sanojensa takana. Hän on mahtava persoona, ja hän on tämän joukkueen veturi arjessa. Niin harjoittelussa kuin peleissä. Hän on todella kokonaisvaltainen pelaaja, joka pyrkii menemään koko ajan eteenpäin. Ei ole oikeastaan rajoja, että minne hän voi päästä, Niemelä sanoo.

Mikä on Pelicans-luotsin kanta siihen, voitaisiinko Björninen nähdä kevään MM-kisoissa Leijonien paidassa? Muun muassa tästä lisää jutun yläreunan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat