Pelicans kruunasi kiireisen viikon tyylillä – katso TV-ottelun kaikki maalit

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksen ainoana otteluna toimi KooKoon ja Pelicansin kohtaaminen Kouvolassa. TV-ottelussa (Sub) Pelicans antoi väkevän näytön osaamisestaan, kun se oli parempi lukemin 2–0.

Ratkaisu syntyi toisessa erässä, kun Elias Vilén ja Waltteri Merelä heiluttivat maaliverkkoja. Molemmissa osumissa syöttäjänä toimi Pelicans-tähti Hannes Björninen.

Kolmannessa erässä maaleja ei enää nähty. Pelicansin tolppien välissä Jasper Partikainen nappasi nollapelin 21 torjunnan myötä.

Pelicans tahkosi tällä viikolle neljään päivään kolme ottelua. Tiistain KalPa-tappion (2–4) jälkeen se kaatoi TPS:n (4–3 vl.) ja nyt KooKoon (2–0).

Tuoreimman voiton myötä Pelicans kipusi sarjataulukossa aivan edellä olevan Tapparan niskaan. Tapparan pistekeskiarvo on 1,67, kun taas Pelicansin lukema on 1,65.