Onko epänormaalia harrastaa seksiä jopa viisi kertaa päivässä? Raati vastaa: "Mistä teillä riittää energiaa?"

Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet? 0:45
Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet?

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Haluan ja ajattelen seksiä 24/7. Harrastan mieheni kanssa seksiä 2–5 kertaa päivässä. Meillä on kokopäivätyöt ja neljä lasta. Löydämme seksille aina aikaa, kumpikaan ei ole koskaan liian väsynyt ja tekosyitä ei ole. Miltä määrät kuulostavat? Onko tämä mielestäsi 'epänormaalia'?" kysyy nimimerkki TyttöPupu.

Näin raati vastasi

"Mikään ei ole epänormaalia, jos se on molemmista osapuolista tyydyttävää. Kukaan ei voi sanoa, mikä on kenellekin normaalia, ja mikä ei."
– Nainen, 36, parisuhteessa

"Määrät kuulostavat hurjilta! Minulla herää vain paljon vastakysymyksiä: kauanko olette olleet yhdessä? Minkä ikäisiä olette, kun kumpaakin kiinnostaa seksi yhtä paljon? Minkä ikäisiä lapsenne ovat? Ja ennen kaikkea: mistä teillä riittää energiaa?"
– Nainen, 33, eronnut

"Kuulostaa siltä, että olette toisillenne sopivat kumppanit. Jos määrä on teille ok, mikäs siinä. Ja tietysti, mikäli seksi on myös tyydyttävää eikä sitä harrasteta siksi usein, että haetaan sitä tyydytystä, jota ei tulekaan. Laadun määrittelette itse."
– Nainen, 44, parisuhteessa

"Olkaa onnellisia, että teillä on toimiva seksielämä. Jos molemmat ovat tyytyväisiä noin, antakaa palaa! Voisiko olla mitään parempaa!"
– Nainen, 40, vaikeasti selitettävä suhde

"Jos molemmille asia ok, niin miksi olisi epänormaalia? Jotkut haluavat kerran päivässä, toiset kerran vuodessa. Jotkut eivät koskaan. Nämä kaikki ovat ok."
– Nainen, 28, parisuhteessa

"Aivan mahtavaa! Mikään määrä ei ole liikaa, jos molemmat haluavat ja nauttivat. Saatte vielä raivattua sille aikaakin lapsiperhearjessa. Samaa ihanuutta toivoisin monille muillekin."
– Nainen, 47, parisuhteessa

"Ei ole epänormaalia, missään nimessä. Jos itse olette molemmat tilanteeseen tyytyväisiä, mitä väliä millään muulla on? Antaa palaa vain!"
– Nainen, 36, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat