Mainos

Tällaista huhutaan uudesta OnePlus-suosikkipuhelimesta

Korealaislähteet juoruavat, että kiinalaisen OnePlus-yhtiön seuraava puhelinmalli kantaa hieman yllättäen mallinimeä OnePlus 5. Myös teknisistä ominaisuuksista on jo huhuttu, kertoo Tech2-sivusto.

OnePlus 3:n ja sen päivitetyn version 3T:n jälkeen voisi kuvitella, että seuraava malli yhtiöltä olisi OnePlus 4, mutta sen sijaan yhtiön kerrotaankin päätyvän nimeen OnePlus 5. Onen, 2:n, 3:n ja 3T:n jälkeen kyseessä onkin jo viides huippumalli yhtiöltä (edullisemman hairahduksen, OnePlus X:n, voi tässä kohdassa jättää pois laskuista). Lisäksi numero 4 liippaa kiinassa läheltä kuolemaa tarkoittavaa sanaa, ja on hyvin yleisesti epäonnen numero, joten OnePlus 4:n skippaaminen olisi sikälikin perusteltu ratkaisu.

Huhuttuja teknisiä ominaisuuksia tulevalle OnePlus 5:lle ovat muun muassa täysin uusi 23 megapikselin takakamera, nykyisestä 3T:stä juontuva 16 megapikselin etukamera sekä peräti 256 gigatavun tallennusmuisti. Ulkoasun sanotaan muistuttavan Samsung Galaxy S7 edgeä, reunoiltaan kaarevaa näyttöä myöden. Laitteen runko saattaa olla keraaminen, erikoisen Xiaomi Mi Mix -puhelimen tavoin.

Muita huhuttuja ominaisuuksia ovat kuuden tai kahdeksan gigatavun RAM-muisti sekä peräti 4000 milliampeeritunnin akku. Järjestelmäpiiriksi voitaneen odottaa Qualcommin tehokasta Snapdragon 835:ä, mutta koska Samsung nappaa itselleen kaikki valmistuvat 835:t pitkälle kevääseen asti, ei uuden OnePlussan julkaisuakaan kannata vielä aivan lähiaikoina odottaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.