OnePlus vahvisti: Tuleva puhelin on OnePlus 6 – tämän verran jo pian saapuvasta uutuudesta tiedetään

Uusi OnePlus 6 -älypuhelin tullaan näillä näkymin julkaisemaan tänä vuonna huomattavasti aiemmin kuin viime vuonna kesäkuussa saapunut OnePlus 5. OnePlus on jo vahvistanut tulevan puhelimensa sisältävän lovellisen näytön – ja viimeisimmissä ennakoissa vahvistuksen saa myös puhelimen yllätyksetön mallinimi OnePlus 6.

Puhelimen julkistuksen ja myyntiintulon voi odottaa tapahtuvan jo huhtikuun aikana, sillä niin paljon puhelimesta jo puhutaan – ja edeltäjä OnePlus 5T on myös jo osittain myyty loppuun.

OnePlussan Kiinassa julkaisema ennakkokuva puolestaan on jo vahvistanut myös Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin sekä enintään 8 gigatavun RAM-muistin ja 256 gigatavun tallennusmuistin OnePlus 6:ssa. Tallennusmuistin määrässä OnePlus 6 onkin hyppäämässä uusille luvuille, sillä tähän asti OnePlussan älypuhelimet ovat olleet saatavilla 64 ja 128 gigatavun muistivariantteina. Huhujen mukaan näiden pitäisi kuulua yhä myös OnePlus 6:n valikoimaan, joten mallivalikoima näyttäisi olevan laajentumassa yhdellä lisätasolla mitä muistiin tulee.

OnePlus 6:n ennakkomarkkinoinnissa OnePlus on nostanut toistaiseksi esille uutuuden suorituskyvyn. The speed you need, nopeus jota tarvitset, kuuluu puhelimen mainoslause. Puheet nopeudesta ovat sinällään perusteltuja, että OnePlus 6:n uusi Snapdragon 845 -piiri kuuluu suorituskyvyltään aivan markkinoiden kärkiluokkaan.

OnePlus 6 on nähty aiemmin myös vuotokuvissa. Niiden perusteella OnePlus 6:n muotoilu on pysymässä pääosin aiemmista malleista tutuilla linjoilla, mutta kaksoiskamera takana on asemoitu vertikaalisesti sekä keskelle OnePlus 5 -mallien yläkulman sijaan. Lisäksi OnePlus 6 näyttäisi tulevan useammilla erilaisilla takapinnoilla: vuotokuvissa on jo nähty materiaaleina lasia ja puuta. Vaihtoehtoja voi olla luvassa enemmänkin.

Kameroiden yksityiskohtaisesta tekniikasta ei ole vielä tietoa. Myöskään näytöstä ei ole saatu vahvistettuja tietoja, mutta huhuissa OnePlus 6:een on povattu 6,28 tuuman AMOLED-näyttöpaneelia.

OnePlus 6:n hintojen voi odottaa nousevan jonkin verran aiemmalta 499 ja 559 euron tasolta. Lisäksi uusi 256 gigatavun malli tulisi lisänä malliston huipulle. Euromääräisistä hinnoista ei kuitenkaan ole toistaiseksi kuultu huhuja tai nähty vuotoja.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja