OnePlus esittelee 5G-prototyyppiään helmikuun lopun Mobile World Congress -messuilla

OnePlus on kertonut aikovansa esitellä 5G-prototyyppilaitettaan tulevilla 25. helmikuuta käynnistyvillä Barcelonan Mobile World Congress -messuilla piirijätti Qualcommin osastolla.

OnePlussan mukaan osastolla voi päästä pitämään yhteyttä OnePlus-yhteisön kanssa 5G-verkossa. Lisäksi 5G-pelaamista pääsee kokeilemaan ”OnePlussan 5G-prototyypillä”. Varsinaisen valmiin tuotteen julkistuksen odotetaan tapahtuvan vasta joskus myöhemmin kevään aikana.

OnePlus on jo aiemmin kertonut, että siltä on tämän alkuvuoden aikana tulossa kaksi uutuutta – seuraaja nykyiselle OnePlus 6T:lle eli todennäköisesti OnePlus 7 sekä lisäksi toisena uutuutena yhtiön ensimmäinen 5G-älypuhelin.

OnePlus on myös todennut, että se odottaa ehtivänsä ensimmäisenä markkinoille 5G-puhelimen kanssa Euroopassa. Ainakin Isossa-Britanniassa puhelin on tarkoitus julkaista yhdessä EE-operaattorin kanssa jo toukokuussa 2019. Kovin suuri yllätys ei olisi, jos 5G-puhelin nähtäisiin nopeasti myynnissä Suomessakin, sillä Suomessa toimivat operaattorit ovat myös 5G:n edelläkävijöitä ja erityisesti Elisa OnePlussan pitkäaikainen yhteistyökumppani.

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on aiemmin kommentoinut, että 5G-malli voisi maksaa 200-300 dollaria enemmän eli hinta voisi kohota 800-900 euroon. Puhelin tulee perustumaan Qualcommin piireille, eli Snapdragon 855:lle ja Snapdragon X50 -modeemille.

Mitä tulee OnePlussan läsnäoloon helmikuun lopun Mobile World Congress -messuilla, niin toimitusjohtaja Pete Lau osallistuu lisäksi messuilla Qualcommin paneelikeskusteluun 5G:stä tiistaina 26. helmikuuta. Aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan OnePlus järjestää lisäksi Barcelonassa iltabileet kutsutuille vieraille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja