One Mix Yoga 2 on uusi mini-PC seitsemän tuuman näytöllä ja näppäimistöllä

Kiinassa on esitelty uusi mini-PC Windows 10 -käyttöjärjestelmällä. Uutuus tunnetaan nimellä One Mix Yoga 2, mutta nimestään huolimatta pienikokoisella laitteella ei ole mitään tekemistä Lenovon Yoga-malliston kanssa.

One Mix Yoga 2 sisältää kaiken, mitä tietokoneelta voi toivoa, mutta huomattavasti tavanomaista pienemmässä koossa. Näyttö on ainoastaan 7-tuumainen IPS LCD -kosketusnäyttö 1920 x 1200 pikselin tarkkuudella ja prosessorin virkaa toimittaa kaksiytiminen Intel Core m3-7Y30 -suoritin 2,6 gigahertsin kellotaajuudella. RAM-käyttömuistia on käytettävissä 8 gigatavua ja sisäistä SSD-tallennusmuistia puolestaan 256 gigatavua.

Kuten One Mix Yoga 2:n nimikin vihjaa, taittuu laitteen näyttö kokonaan saranansa ympäri, mikä mahdollistaa myös tablettimaisen käytön. Mini-PC:ssä on niin USB-C-, USB-A- kuin HDMI Mini -liitännät sekä lisäksi paikka perinteisille 3,5 millimetrin kuulokkeille. Laitteelle on julkaistu myös kosketuskynä, jonka saa omakseen pientä lisämaksua vastaan.

Julkaisuikkunansa ajan One Mix Yoga 2 maksaa nyt 556 euroa, joka sisältää myös kosketuskynän. Laite maksaa ”rajoitetun ajan” 556 euroa, johon lisätään vielä verot ja kuljetuskustannukset. One Mix Yoga 2:n normaalihinta on puolestaan 680 euron tietämillä.

One Mix Yoga 2 on tilattavissa Geekbuying-verkkokaupan kautta, ja postitus onnistuu myös Suomeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja