Omituinen nakuhahmo tallentui Googlen katukuvaan Utahissa – viaton selitys

Eläintarhan liepeillä kuvattiin ”ihmissusi” 1:59
KATSO MYÖS: Vuonna 2022 teksasilaisen eläintarhan valvontakameraan tallentui varsin hämmentävä näky: joku tai jokin hiippaili eläintarhan aidan liepeillä.

Somekansa hämmentyi karmivasta näyssä Googlen Street View'ssä.

Googlen Street View'n tarjoama näky Utahissa sijaitsevan Bluffin kaupungin Bears Ears Visitor Centeristä ehti hiljattain herättää hämmennystä sosiaalisessa mediassa, kertovat New York Post sekä Mirror

Sosiaalisessa mediassa levinneissä otoksissa näkyy outo, pitkänmallinen hahmo, joka vaikuttaa juoksevan pellolla erikoisen pitkät raajat suorastaan hulmuten. Karmiva hahmo ehtikin herättää paljon kysymyksiä, mutta todellisuus oli kaikkea muuta kuin pelottava.

Katso alla olevalta videolta, miltä hahmo oikein näytti.

Eräs tiktokkaaja yritti selvittää oudon hahmon salaisuutta Googlen syövereistä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen asunut Bluffissa 12 vuotta, enkä siltikään tiedä, mikä se on, kommentoi eräs tiktokkaaja.

Tästä oli oikeasti kyse

"Nakuhahmo" on uutismedioiden mukaan todellisuudessa vain omituinen "patsas", jonka tarkoitus on myös toimia variksenpelättimen tavoin. Hahmo ei ole edes ainoa laatuaan Bluffin kaupungissa, vaan erikoisia patsaita on muuallakin.

– Se on taidetta... Ajan siitä ohi joka päivä! Se on savipatsas, en minäkään tajua sitä, kommentoi yksi utahilainen TikTokissa.

Aiemmin tänä vuonna netissä kauhisteltiin toista Googlen katukuvaan tallentunutta hyytävää näkyä: kuljetetaanko tässä ruumista?

Lähteet: New York Post, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat