Omistaja tarkasti, mitä Daisy-koira puuhasi yksin kotona – lemmikkikamera paljasti jotain huvittavaa: "Se ei koskaan tekisi niin, jos olisin kotona"

Husky rakastaa viettää aikaa talon katolla ja tarkkailla naapurustoa 1:46
KATSO MYÖS: Tämä koira puolestaan karkaa tilaisuuden tullen katolle tarkkailemaan naapurustoa.

Daisy-koira otti vapaudestaan kaiken irti.

Koiranomistaja repesi nauruaan nähtyään, mitä hänen kolmevuotias rescue-koiransa puuhasi jäätyään yksin kotiin. Ring-valvontakameran tallentamalla ja palvelun Instagram-tilillä jakamalla videolla voi kuulla coloradolaisen Lizin nauravan hänen katsoessaan Daisy-koiran kotisekoilua.

Liz kertoo, että kameran tallentama tilanne oli päivältä, jolloin Daisy oli päässyt ensi kertaa koirankopistaan viettämään valvomattomana aikaa kotiin.

– Ensimmäisen kerran, kun tarkistin kameran, avasin sen siihen, mitä näette – Daisy seisomassa uudella keittiön pöydällä, Liz kertoo Newsweekin haastattelussa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lizin voi kuulla nauravan videolla. Koska lemmikkikamerassa on kaksisuuntainen mikrofoni, kuuli myös Daisy omistajansa repeilyn ja käskyn tulla alas pöydältä. 

– Se käänsi päätään, kun puhuin sille ja juoksi [kameran] luokse ja liikutti kameraa, niin, ettemme voineet nähdä sitä.

Liz kertoo olleensa töissä videota katsoessaan. Videolla kuuluva toinen ääni kuuluu Lizin kollegalle.

– Olimme erittäin huvittuneita katsoessamme Daisya pöydällä, sillä se ei koskaan tekisi niin, jos olisin kotona, Liz sanoo.

Nelikuukautisena adoptoitu Daisy on pääasiassa huskyn ja malamuutin sekoitus.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat