Mainos

Omissa polttareissaan halvaantunut nainen haluaa todistaa olevansa hyvä äiti – seisoi ensimmäistä kertaa!

Lähes seitsemän vuotta sitten halvaantunut nainen nousi ensimmäistä kertaa jaloilleen tyttärensä innoittamana. 

Vuoden 2010 piti olla 25-vuotiaan Rachelle Chapmanin elämän onnellisinta aikaa. Nainen suunnitteli yhteistä tulevaisuutta sulhasensa kanssa, kunnes polttareissa sattunut välikohtaus muutti pariskunnan elämän totaalisesti. Naisen ystävä työnsi Chapmanin uima-altaaseen kohtalokkain seurauksin; naisen pää osui altaan pohjaan halvaannuttaen hänet rinnasta alaspäin. MTV Lifestyle uutisoi onnettomuudesta viime vuoden huhtikuussa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta oli aina toivonut lasta, eikä Chapman antanut tilansa estää hänen ja hänen miehensä pitkäaikaista unelmaa. He päättivät hankkia lapsen sijaisäidin avulla. Viisi vuotta onnettomuuden jälkeen pariskunnan perhe kasvoi pienellä Kaylee-tyttärellä, joka oli vanhempien mukaan kuin puuttuva palanen heidän onnelliseen perheeseensä. 

Äiti osoitti lauseen todeksi julkaisemalla ainutlaatuisen perhekuvan, jota kukaan ei osannut häneltä odottaa. Kuvassa äiti seisoo ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen tytär sylissään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvan avulla hän haluaa todistaa kaikille epäilijöille olevansa hyvä äiti pienelle tyttärelleen. Samaa linjaa jatkaa myös perhepotretti, jossa Chapman poseeraa miehensä ja lapsensa kanssa ilman merkkiäkään vammautumisesta. 

– Vaikka minun sormeni eivät toimikaan, olen löytänyt tavan manipuloida käsiäni tekemään monia asioita. Pystyn pitelemään Kayleeta. Pystyn syöttämään Kayleeta ja pystyn leikkimään hänen kanssaan, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Chapman on myös oppinut ajamaan häntä varten suunniteltua autoa ja toivookin, että hän voisi jonain päivänä ajaa tyttärensä itse kouluun. Vaikka hän ei todennäköisesti tule enää koskaan kävelemään, seisominen on hyvä alku kohti itsenäistä elämää. 

Lähde: Dailymail 

***

1:32


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.