Olli Rehn kiitti kannattajiaan pyöräilyhenkisesti: "Edessä paluu arkeen ja työmatkafillarointiin"

Presidentinvaaleissa ehdolla ollut Olli Rehn julkaisi viestipalvelu X:ssä pyöräilyhenkisen paluu arkeen -kuvan.

Presidentinvaaleissa ehdolla ollut valitsijayhdistyksen ja keskustan tukema Olli Rehn ei päässyt vaalien toiselle kierrokselle, jolle etenivät kokoomuksen Alexander Stubb sekä valitsijayhdistyksen ja vihreiden tukema Pekka Haavisto.

Rehn kertoi STT:lle maanantaina palaavansa keskiviikkona sorvin ääreen Suomen Pankkiin, kun pankkivaltuuston myöntämä palkaton virkavapaa päättyy huomenna.

Myöhemmin hän julkaisi viestipalvelu X:ssä päivityksen, jossa kiitti äänestäjiään ja kertoi, että edessä on paluu arkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lämmin kiitos. Oli etuoikeus olla ehdolla. Teimme yhdessä mahtavan ja mieleenpainuvan kampanjan. Edessä paluu arkeen ja työmatkafillarointiin. Nastarenkaat alle ammattitaitoisessa pyörähuollossa. Pienyrittäjyys kunniassa! Ja yhä tasavaltalaisten arvojen puolesta.

Myöhemmin Rehn kertoi vielä käyttävänsä kypärää.

– Aina päässä pyöräillessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En pysty olemaan kallella kypärin"

Rehn sai ensimmäisellä kierroksella 15,3 prosentin äänisaaliin sijoittuen perussuomalaisten ehdokkaan Jussi-Halla-ahon jälkeen neljänneksi.

– Vaikka toinen kierros jäi saavuttamatta, en pysty olemaan kallella kypärin. Sain puolen miljoonan suomalaisen tuen, ja yhdessä teimme mahtavan ja mieleenpainuvan kampanjan, kertoi Rehn maanantaina STT:lle.

Lue myös:

    Uusimmat