Olli Lindholmin yllättävä kuolema järkytti Redraman maailmaa: "Suru oli niin iso, mutta samaan aikaan siinä oli suuri velvollisuuden tunne"

Redraman kaipuu edesmennyttä ystävää Olli Lindholmia kohtaan on yhä suuri.

Suomalainen viihdemaailma pysähtyi 12. helmikuuta 2019, kun julki tuli tieto -yhtyeen laulajan Olli Lindholmin äkillisestä kuolemasta. Lindholm menehtyi yllättäen saamaansa sairaskohtaukseen. Hän oli kuollessaan 54-vuotias.

Lindholm kuvasi kuolemansa aikoihin The Voice of Finland -ohjelman kahdeksatta kautta. Lindholm toimi ohjelmassa yhtenä neljästä tähtivalmentajasta. Yksi Lindholmin vierellä istuneista tähtivalmentajista oli hänen hyvä ystävänsä, muusikko Redrama.

Redrama kertoo, että The Voice of Finlandin käynnissä olevan kauden vieminen loppuun Lindholmin kuoleman jälkeen oli hänelle henkilökohtaisesti erittäin raskasta.

– Koska suru oli niin iso, mutta samaan aikaan siinä oli suuri velvollisuuden tunne. Ei vain Ollin tiimille, vaan kaikille laulajille.

Lindholmin kuoleman jälkeen miehen tiimissä olleet neljä laulajaa jaettiin Redraman, Anna Puun sekä Toni Wirtasen tiimeihin. Kauden voittajaksi selviytyi Lindholmin tiimiin kuulunut Markus Salo, joka adoptoitiin Redraman tiimiin.

Vaikka kauden vieminen loppuun oli Redraman mukaan raskasta, se tehtiin kuitenkin kaikkien toimesta täysillä.

– Se tuli siitä fiiliksestä, että tottakai niin pitää tehdä. Kun siinä ei ole kyse meistä, kysehän on laulajista.

– Mutta henkilökohtaisesti jouduin tekemään aika paljon töitä itseni ja sen surun kanssa, että pystyin menemään kameroiden eteen.

Redrama ja Lindholm eivät olleet ainoastaan kollegoja vaan hyviä ystäviä myös henkilökohtaisella tasolla. Mies kertoo kaipaavansa Lindholmia yhä usein, monella eri tavalla.

– Se oli minulle niin tärkeää, että oli ihminen, joka ymmärsi tiettyjä puolia persoonastani.

Muusikko viittaa siihen, että sekä hänelle ja Lindholmille myös jotkut elämän varjopuolet olivat tulleet heidän menneisyydessään tutuksi. Kummallakin oli kokemusta sekä päihteiden liiallisesta käytöstä että raitistumisesta.

– Se yhdistää yllättävän paljon ihmisiä, se mitä on käyty läpi. Niin välillä huomaan, että kaipaan myös sitä. Sen lisäksi, että kaipaan hyvää ystävääni.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja