Juha Tapio kertoo avoimesti mikä auttaa jaksamaan huippu-uran paineiden keskellä: "Sanotaan suoraan, että se on rakkaus"

1:00
Juha Tapio kertoo miltä tuntui kun hänen nimeään ja kasvojaan käytettiin huijaustarkoituksessa.

Juha Tapio kertoo keinoista, joilla hän tasapainottaa hektistä elämäänsä yhtenä Suomen suosituimmista artisteista. 

Suosikkimuusikko Juha Tapio nähdään pian alkavan The Voice of Finland -ohjelman tuoreimman kauden uutena tähtivalmentajana. Haaste on huippusuositulle laulajalle uusi ja tällä hetkellä ohjelman kuvauksissa eletään hänen mukaansa sen hektisintä vaihetta. 

Tapio elää paraikaa muusikkouransa huipulla, eikä kiireisellä miehellä ole usein aikaa pysähtyä aloilleen. Hiljattain hän pystyi kuitenkin viettämään todellisen joululoman, mikä oli jopa poikkeuksellista. 

– Oli oikein ketterää kuluttaa päivät lukien kirjoja ja katsoen leffoja, se on mulle aika harvinaista, että ehtii tuommoista. 

Tapio on julkaissut uransa aikana 12 studioalbumia. Muusikko on kerännyt uransa aikana työstään useita palkintoja, kuten esimerkiksi kolme Emma-patsasta. 

Poikkeuksellinen kiireettömyys tuntuu Tapion mukaan mahtavalta, mutta siihen on vaikeaa tottua. Muusikon on vaikeaa antaa itselleen lupa olla tekemättä mitään. 

– Aamuisin joutuu käymään pienen neuvottelun itsensä kanssa, että onko ok, jos mä en tee tänään mitään. Ja sitten kun päättää, että on, niin ilta tulee nopeasti ja päivä oli kiva. Enhän mä jaksaisi sellaista kovin pitkään, mutta välissä se on mahtavaa. 

Tapio vaalii elämässään asioita, jotka auttavat jaksamaan kiireistä arkea. Yksi tärkeimmistä asioista muusikolle on urheilu eri muodoissaan, mutta eräs toinen seikka yltää silti ylitse muiden. 

– Sanotaan suoraan, että rakkaus. Se, että on ihmisiä ympärillä, keiden kanssa on hyvä olla. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja