Olli Lindholm mainitsi elämäkerrassaan Matti Nykäsen – samaistui mäkikotkaan: "Suosion keskellä yksin"

Olli Lindholm kertoi vuonna 2017 julkaistussa elämäkerrassaan samaistuvansa Matti Nykäseen siinä, että Nykänen koki laajasta ystäväpiiristään huolimatta olevansa yksinäinen.

Olli Lindholm mainitsi vuonna 2017 julkaistussa elämäkerrassaan Olli – yhden miehen varietee (Docendo) vastikään menehtyneen mäkikotka Matti Nykäsen. Kirjan on kirjoittanut Arno Kotro.

Lindholmin manageri Taija Holm kertoi tiistaina MTV Uutisten haastattelussa, että Lindholm kiidätettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaalaan sairauskohtauksen vuoksi. Laulaja menehtyi sairauskohtauksen vuoksi äkillisesti.

Lindholm kertoi kirjassa katsoneensa aikoinaan Matti Nykäsestä kertoneen dokumentin ja puhjenneensa tämän vuoksi itkuun. Syy tähän oli se, että myös Lindholm kertoi tunteneensa yksinäisyyden tunteita elämänsä aikana.

– Katsoin sen naisystäväni kanssa. Hän ei ymmärtänyt reaktiotani. Hän kysyi, miksi minä itken. Itkin siinä kohdassa, kun Nykänen sanoi, että mitä enemmän ympärillä on väkeä, sen yksinäisemmäksi hän itsensä tuntee. Sitä ei ymmärrä ennen kuin sen kokee. Se on hurja tunne. Sen kohdan myötäelin täysin – suosion keskellä yksin, Lindholm totesi kirjassaan.

Elämäkerrassaan Lindholm puhui avoimesti myös siitä, kuinka hänen suurin pelkonsa elämässä oli se, että hänen lapsilleen tapahtuisi jotain ikävä. Hänellä oli kaksi lasta, tytär ja poika.

– Jos peloista puhutaan, niin onhan se ydinpelko yli muun se, että lapsille tapahtuisi jotain. Se ei lopu ikinä, Lindholm totesi.

Lähde: Olli – yhden miehen varietee (Docendo)

Lue myös:

    Uusimmat