Olli Lindholm Axl Smithistä: Kyllä minäkin katoaisin maan alle

Yö-solisti Olli Lindholm ei ole kuullut Axl Smithistä pihaustakaan juontajan salakuvauskohun julkisuuteen tulon jälkeen.

Tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan viettävän Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm on yksi The Voice of Finland -laulukilpailun tähtivalmentajista. Maaliskuussa ohjelman juontaja Axl Smith vetäytyi ohjelmasta jouduttuaan keskelle salakuvauskohua.

– Sitä tapausta ei käsitelty virallisesti millään tavalla. Se homma tuli niin puskista. Ainoa, mikä jäi kaihertamaan, oli tilanne Emma Gaalan punaisella matolla, kun tarkoitus oli puhua Yön tulevasta 35-vuotisjuhlakiertueesta, mutta koska olin ainoa tähtivalmentaja paikalla, minulta kyseltiin vain Axlista, Lindholm sanoo MTV Viihteen haastattelussa.

– Kun meillä sitten oli tiedotustilaisuus, jossa Heikki Paasonen esiteltiin medialle uutena juontajana, minulle tuli sellainen olo, että minun on pidettävä puhe. Pyysin koko porukan, tähtivalmentajat, vastaavan tuottajan, Heikin ja Lenni-Kalle Taipaleen yhteen huoneeseen ja pidin puheen. Totesin, että me emme voi tilanteelle mitään, olemme täysin syyttömiä siihen.

Lindholmin mukaan Axl-asiasta ei puhuttu tuon jälkeen enää mitään.

– Ei sille voinut mitään. Olisi ollut ihan turhaa alkaa läyhäämään tai spekuloimaan mitään. Maito oli jo maassa.

– Kyllä voin silti rehellisesti sanoa, että Heikki hoiti hommansa superhyvin, mutta Axl on siinä työssä, mitä hän teki, aivan ylivoimainen, Lindholm kehaisee.

Olli Lindholm ei ole sen koommin kuullut Axl Smithistä.

– Varmaan hänen asemassaan minäkin katoaisin maan alle.

Yön 21. studioalbumi Puolet taivaasta – puolet helvetistä julkaistiin tänään perjantaina.

Katso alta Yön Minne tuulet vie -singlen musiikkivideo!


Lue myös:

    Uusimmat