Redrama muistelee koskettavasti Olli Lindholmia: "Menetin tosi läheisen ystävän"

7:13

Redramaa ja Olli Lindholmia yhdistivät rankat kokemukset. 

Muusikko Redrama muistelee helmikuussa äkillisesti menehtynyttä laulaja Olli Lindholmia MTV Uutisten haastattelussa. Hän tutustui Lindholmiin Nelosen The Voice of Finland -ohjelman kautta, kun he aloittivat ohjelman tuomareina samaan aikaan.

– En menettänyt työkaveria tai kollegaa, vaan menetin tosi läheisen ystävän, Redrama toteaa The Voice of Finlandin pressissä.

– Tosi pitkään kesti ymmärtää, että tämä on totta.

Redraman mukaan häntä ja Lindholmia yhdisti menneisyyden kamppailu alkoholiongelman kanssa. Asiasta keskusteltiin lyhyesti jo ensitapaamisella. Kumpikin oli tapaamisessa jännittynyt, mutta asiasta puhuminen laukaisi jännityksen.

– Kymmenen kuukautta small talkia säästyi sillä viiden minuutin keskustelulla, Redrama hymähtää.

The Voice of Finland -ohjelman suorat lähetykset alkavat tällä viikolla. Ohjelma kuvataan Turun Logomossa, johon liittyy Redraman mukaan monia muistoja.

– Onhan tämä koko homma surun värittämä. Valehtelisin, jos sanoisin, että ei olisi. Samaan aikaan on sellainen ekstrafiilis, että haluaa tehdä vielä hienompaa.

Koska ohjelmaa tehdään nyt Lindholmin muistolle, Redrama uskoo vaativansa laulajiltaan vielä enemmän, jotta ohjelmasta tulee paras mahdollinen. Hän ajattelee, että sitä Lindholmkin haluaisi.

– Jos joku oli suorapuheinen, niin Olli Lindholm. Hän sanoisi, että turpa kiinni, lopeta tuo ja tehkää nyt saatana hieno show, Redrama toteaa.

Vaikka Redramaa ja Lindholmia yhdistivät rankat kokemukset, vahvimmin Redrama muistaa ystävänsä huumorintajun.

– Hän sai minut nauramaan, nauroimme paljon.

The Voice of Finland -ohjelman live-lähetykset alkavat perjantaina 5. huhtikuuta Turun Logomossa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja