Olli Jokisen Jukurit vahvistuu 100-kiloisella MM-kisajärkäleellä: "Täyttää raamit"

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit vahvistaa rivejään kahdet MM-kisat tahkonneella latvialaisjääkiekkoilija Oskars Batnalla. Keskushyökkääjä siirtyy Jukureihin loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Batna, 26, aloitti sesonkinsa Ranskan pääsarjassa Anglet'ssa, jossa hän pelasi toista kauttaan. Aiemmin hän kuului Dinamo Riian KHL-joukkueeseen, jossa hän pelasi kolmen kauden aikana 122 KHL-ottelua.

Batna on kuulunut Latvian maajoukkueen vakiokasvoihin. Hän on pelannut maajoukkueessa kahdet edelliset MM-kisat.

Jukurien kehityspäällikön Mikko Hakkaraisen mukaan joukkueeseen on koko alkukauden etsitty Batnan tyylistä keskushyökkääjää.

– Oskars on isokokoinen (195 cm/100 kg) keskushyökkääjä, joka pelaa fyysisesti kahteen suuntaan. Hän täyttää juuri ne raamit, joihin olemme etsineet vahvistusta, Hakkarainen kertoo seuran tiedotteessa.

Tiedotteessa huomautetaan Batnan tuovan "tarvittavaa leveyttä" Jukurien hyökkäykseen tiiviin otteluohjelman ja usean hyökkääjän loukkaantumisten vuoksi. Sivussa ovat Pekka Jormakka (4–6 viikkoa), Jani Tuppurainen (4–6 viikkoa), Anssi Löfman (viikko kerrallaan), Teemu Pulkkinen (jatkotutkimuksiin maanantaina) ja Nikita Krivokrasov (viikko kerrallaan).

Jukurit on vaikean alkukautensa jäljiltä SM-liigassa viimeisellä 15. sijalla. Seuraava ottelu sillä on keskiviikkona Pelicansia vastaan, ja Batna voi olla jo tuolloin pelikelpoinen, jos pelaajasiirtoon liittyvät muodollisuudet saadaan valmiiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja