Olli Jokiselta terävää kritiikkiä kärkiottelun tuomarikaksikolle – "Ei olisi ikinä pitänyt olla maali"

Muu pelitapahtuma: Ilves - Jukurit 1:12
Tämä osuma herätti keskustelua vielä ottelun jälkeenkin.

Jukurit-luotsi Olli Jokinen ja Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä antoivat kritiikkiä tuomarikaksikolle vauhdikkaan kärkiottelun päätteeksi.

Ilves ja Jukurit tarjosivat lauantaina vauhdikkaan ja kuumatunteisenkin kärkiottelun, josta ei viihdettä puuttunut. Monen harmiksi ottelun suurimmaksi puheenaiheeksi nousi kuitenkin tuomaritoiminta.

Illan kyseenalaisin tilanne nähtiin kolmannessa erässä, kun Jukurit karkasi 3-1-johtoon. Osumaa edelsi tilanne, jossa Ilveksen Tuomas Salmela kaadettiin jään pintaan. Tuomaristo ei kokenut tilannetta kuitenkaan jäähyn arvoiseksi.

Jukurit-luotsi Olli Jokinen oli ottelun jälkeen eri mieltä, vaikka Jukurit hyötyikin tilanteesta rutkasti.

– Sen ei olisi ikinä pitänyt olla maali, vaan siitä olisi pitänyt tulla meille jäähy. Selkeä kamppi ja tuomarivirhe. Tuomaritoiminta ei ollut tänään pelin tasolla, Jokinen ruotii tuomarikaksikko Anssi Salosen ja Jari Suorsan suoritusta.

Myös Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä oli kollegansa kanssa samoilla linjoilla.

– Eniten harmittaa se, että kaukalossa oleva kolmas osapuoli, joka tänään oli jäällä kahden todella hyvän joukkueen lisäksi, ei ollut kyllä pelin tasolla. Oli vähän liian isossa roolissa, Myrrä kritisoi.

– Erehtyminen on inhimillistä, mutta kun kaukalossa on ammattilaisia kaukalossa joka puolella, niin olisi toiveena, ettei pelit niin isosti niihin (tuomarivirheisiin) ratkeaisi.

Katso Jokisen ja Myrrän kommentit kärkiottelusta alta.

Lehdistötilaisuus: Ilves - Jukurit 8:02

"Meille olisi pitänyt tulla jäähy, saimme maalin siitä"– Olli Jokinen jakoi rukkasia tuomareille 2:35

Lue myös:

    Uusimmat