Jukka Rautakorpi kritisoi tuomaritoimintaa Vaasassa, kolmannen erän jäähy ihmetytti – "Aivan käsittämätön juttu"

Tampereen Tappara kärsi 5-6-jatkoaikatappion Sportille lauantai-iltana Vaasassa. Kolmannen erän lopussa tullut kahden minuutin jäähy sai Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorven mietteliääksi.

Tapparan kapteeni Kristian Kuusela sai ajassa 58.49. kahden minuutin rangaistuksen kampituksesta. Tappara oli vain hetkeä aiemmin noussut Niko Ojamäen osumalla 5-5-tasatilanteeseen.

Tappara pystyi vielä varsinaisella peliajalla estämään alivoimansa aikana Sportin maalinteon, mutta jatkoajan alussa Aleksi Ainali teki vaasalaisten voittomaalin, kun Kuusela oli juuri päässyt pois jäähyaitiosta.

Kuuselan saama jäähy aiheutti porua sosiaalisessa mediassa. Myöskään Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ei ollut tyytyväinen tuomioon.

– Harmi vain se jäähy, mikä tuli lopussa. Se ei kuulunut tämän päivän peliin missään nimessä. Pilli oli taskussa koko kolmannen erän ja yhtäkkiä vetää tuollaisen, aivan käsittämätön juttu. Mutta se on jääkiekkoa, tuomarit ovat osa tätä peliä ja heidän pitäisi pystyä pysymään pelin tasolla. Tänään toinen ei pysynyt millään, se on ihan selvä, Rautakorpi totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Tapparalle tappio tiesi sitä, että sen tappioputki venyi jo kuuteen otteluun. Tappara pääsee seuraavan kerran kokeilemaan tappioputkensa katkaisemista ensi viikon keskiviikkona Jukurien vieraana Mikkelissä.

Lue myös:

    Uusimmat