Olli Jokinen kiitteli painekattilassa olleita pelaajiaan – Lauri Marjamäki rumasta selkäsaunasta: "Ei voi kauaa pitää päätä pensaassa"

Maalikooste: Kärpät - Jukurit 6:01
Videolla maalikooste ottelusta Kärpät–Jukurit.

Jukurien kolmas perättäinen kolmen pisteen voitto ei riittänyt lauantaina viemään joukkuetta kiekkoliigan pudotuspeleihin. Komea 6–2-vierasvoitto Kärpistä jätti Jukurit sarjan yhdennelletoista sijalle ja pudotti Kärpät seitsemännelle sijalle.

– Haluan kiittää meidän pelaajiamme tästä kaudesta. Ovat olleet kovassa painekattilassa varsinkin viimeiset kymmenen peliä, ja jokainen on jättänyt kaiken likoon, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen sanoi.

Jukurien tehoyksikkö Oulussa oli kolmosketju, jossa hyökkäsivät Michal Kovarcik (2+2), Ondrej Kovarcik (0+3) ja Markus Oden (2+1).

Kentällä oli pelin jälkeen kaksi pettynyttä joukkuetta. HIFK nousi Kärppien edelle kuudenneksi, ja Kärpät tipahti niin sanottuihin säälipudotuspeleihin.

Kärpät kohtaa ensimmäisellä kierroksella KooKoon. Kahden voiton ottelusarja alkaa maanantaina Kärppien kotikentällä.

– Tässä ei voi hirveän kauan pitää päätä pensaassa, kun maanantaina pelataan taas. Onneksi pelaamme täällä kotona, eikä tarvitse lähteä reissaamaan, Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat