Mies vei autonsa öljynvaihtoon, kojelautakamera jäi päälle – marssi pomon puheille nähtyään tallentuneen materiaalin

Näin ketterästi Genesis G70 pyörii ammattikuskin hyppysissä 0:19
Näin ketterästi Genesis G70 pyörii ammattikuskin hyppysissä. Tällä videolla ei tietojemme mukaan olla koeajamassa öljynvaihtoon tuotua autoa.

Jos viet autosi korjaamolle öljynvaihtoon, et varmaankaan ajattele sen joutuvan mekaanikon hupiajelun välineeksi. Yhdysvaltalaismies väittää hänelle käyneen juuri näin.

Hyundain premiumbrändi Genesiksen G70-mallin omistava yhdysvaltalaismies vei autonsa taannoin augustalaiseen Hyundai-huoltoon rutiininomaiseen öljynvaihtoon.

Omistaja joko unohti tai tarkoituksella jätti autonsa kojelautakameran päälle operaation ajaksi. Kuten jutun perästä löytyvän YouTube-videon materiaalista voi päätellä, ei mekaanikolla kuitenkaan ollut hajuakaan siitä, että kamera oli päällä.

Video alkaa siitä, kun mekaanikko peruuttaa auton ulos hallista ja huikkaa kollegalleen lähtevänsä koeajolle.

– Pidä hauskaa sen kanssa, kollega toteaa kehottaen mekaanikkoa ottamaan ilon irti suorituskykyisestä autosta.

Mekaanikko tekee työtä käskettyä ja intoutuu kiihdyttelemään autolla. Kojelautakamera ei paljasta auton nopeutta, mutta kuvamateriaalista päätellen sallituissa rajoissa ei ihan pysytty. Videolla kuuluvasta pimputuksesta voi lisäksi päätellä, ettei mekaanikko käyttänyt turvavyötä.

Yhdessä vaiheessa mekaanikko vastaa puhelimeen ja hehkuttaa – ilmeisesti kollegalleen – auton suorituskykyä. Video päättyy, kun mekaanikko kurvaa takaisin korjaamon pihaan ja riemuitsee pitävänsä autosta.

Puolentoista tunnin odotus

Auton omistaja väittää odottaneensa korjaamolla puolentoista tunnin ajan. Hänellä ei ollut hajuakaan siitä, että hänen autollaan oli lähdetty öljynvaihto-operaation aikana myös ajelulle, vaan asia selvisi vasta kojelautakameran materiaalista.

Vaikka autoa ei varsinaisesti rääkättykään, on omistaja hämmästynyt, että öljynvaihto vaati koeajoa ensinkään.

Omistajaa haastatelleen Carscoopsin uutisessa todetaan, että auton omistaja oli keskustellut jälkikäteen korjaamopäällikön kanssa. Videon nähnyt pomo oli omistajan kertoman mukaan antanut mekaanikolle potkut siltä seisomalta, mutta julkaisu ei ollut ainakaan vielä toistaiseksi saanut tälle tiedolle vahvistusta korjaamolta.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat