Tuorekelmun tarrautumisen voikin estää näin helposti!

Ärsyttääkö sinua tuorekelmun tarrautuminen itseensä, kun yrität repiä siitä palasta irti? Arkipäiväisen ongelman ratkomiseen on helppo niksi.

Tuorekelmurullan avaaminen ei ole varsinaisesti tähtitiedettä, mutta kelmun tarrautuminen itseensä voi olla ärsyttävää. Ongelmaan on kuitenkin yllättävä ratkaisu.

Jos tuorekelmurullaa säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa, siitä on helpompi repiä paloja. Jäähtyneenä se ei nimittäin sotkeudu itseensä niin helposti kiinni. Vaikka kelmua on helppo repiä, se tarrautuu silti edelleen astian reunoihin erinomaisesti.

Jos käyttämäsi muovikelmu ei kuitenkaan suostu tarrautumaan kunnolla kiinni haluamaasi astiaan, sivele astian reunat ensin vedellä. Tämä saa kelmun kiinnittymään astiaan.

Lähde:  Lifehacker

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.