Tuorekelmun tarrautumisen voikin estää näin helposti!
Ärsyttääkö sinua tuorekelmun tarrautuminen itseensä, kun yrität repiä siitä palasta irti? Arkipäiväisen ongelman ratkomiseen on helppo niksi.
Tuorekelmurullan avaaminen ei ole varsinaisesti tähtitiedettä, mutta kelmun tarrautuminen itseensä voi olla ärsyttävää. Ongelmaan on kuitenkin yllättävä ratkaisu.
Jos tuorekelmurullaa säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa, siitä on helpompi repiä paloja. Jäähtyneenä se ei nimittäin sotkeudu itseensä niin helposti kiinni. Vaikka kelmua on helppo repiä, se tarrautuu silti edelleen astian reunoihin erinomaisesti.
Jos käyttämäsi muovikelmu ei kuitenkaan suostu tarrautumaan kunnolla kiinni haluamaasi astiaan, sivele astian reunat ensin vedellä. Tämä saa kelmun kiinnittymään astiaan.
Lähde: Lifehacker
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Taivaallinen omenahillo