Oletko ollut häissä, jotka menivät pieleen? Kerro ja voita!

Oletko ollut vieraana tai itse juhlittavana häissä, jotka eivät menneet ihan putkeen? Jaa tarinasi Studio55.fin kyselyssä.

Mitä epäonnista häissä tapahtui? Vaikuttiko hääjuhlan onnistumiseen kenties huono sää tai ikävästi käyttäytyvä vieras? Menikö jotain rikki tai kaatuiko morsiamen puvulle punaviiniä? Pitikö joku mauttoman puheen tai pelmahtiko paikalle ei-toivottuja kuokkavieraita? Tai menikö jokin ehkä mönkään tarjoilujen tai juhlapaikan suhteen? Käyttikö joku ehkä liikaa alkoholia?

Seurasiko tapahtumista täysi katastrofi vai oliko sattumus vähemmän dramaattinen? Jatkuivatko häät tapauksen jälkeen normaalisti vai tuliko suunnitelmiin muutoksia?

Menivätkö häät pieleen kaikkien osalta vai kärsikö pahaa mieltä kenties vain hääpari, pelkkä morsian tai sulhanen tai ehkä jotkut häävieraista?

Miten muistelet häitä nyt – onko tapaus enää hauska muisto menneisyydestä, vai eikö häitä kestä oikein vieläkään ajatella ilman myötähäpeää tai punastumista? 

Vastanneiden kesken arvotaan positiivisen psykologian saloihin johdattava Nicolas Jacquemotin teos Mitä optimisteilta voi oppia (Atena). Kysely on päättynyt.

Vastauksia saatetaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivuilla. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten. 

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja