Oletko niin treenattu kuin väität? Miehet vastaavat

 Esittääkö mies treenatumpaa kuin onkaan? MTV Lifestyle otti selvää.

"Oletko oikeasti niin treenattu kuin haluat näyttää? Useimmat vain puhuvat, kuinka "rauta nousee ja tuli treenattua"." kysyy nimimerkki Mariminttu.

Näin miesraati vastasi:

"Tärkeintä on, että on sinut itsensä kanssa. Itse olen tyytyväinen, koska näytän juuri niin treenatulta kuin haluan, vaikka toisaalta aina on parantamisen varaa ja olisi hienoa näyttää veistokselliselta alfaurokselta. Rauta nousee sen verran kuin nousee ja niin usein kuin nousee, se on yksilökohtaista. Tänä vuonna ei ole vielä ehtinyt salille, mutta onneksi vielä on aikaa!"
Mies, 33, sinkku

"En itse ainakaan kehuskele treenaamisellani, vaikka varmaan sellaisiakin miehiä on. Minulle sali on tärkeä harrastus, jota ilman en osaa olla. Siitä tulee hyvä olo, mutta sivutuotteena tietty myös treenattu kroppa. En siltikään ole koskaan täysin tyytyväinen tuloksiin, sillä aina voi parantaa. Eli en puhu, vaan treenaan tosissani, mutta haluan myös aina näyttää tai pikemminkin pystyä parempaan."
– Mies 34, avoliitossa

“En käy juuri salilla bodaamassa. Mutta minusta oikeasti riittävän treenattujen ei tarvitse ilmoitella raudan nousemisesta, koska heistä kyllä huomaa tuon treenautumisen muutenkin."
– Mies, 31, sinkku

”Käyn työpaikan kuntosalilla. Puhun salillakäymisestä vain sen takia, että työkaverini tulisi joskus mukaan. Kyseessä ei ole mikään itsensä kehuminen tai flexaaminen tms. Yritän vain kannustaa/ärsyttää työkavereita."
– Mies, 41, sinkku

"Varmasti on niitä, jotka luulevat olevansa tikimmässä kondiksessa kuin mitä ovat ​– itse en lukeudu niihin. Ylipainoa on ja en todellakaan kuvittele olevani yhtään treenattu. Sen takia en koskaan väitäkään olevani treenatussa kunnossa, enkä koskaan rehvastele millään "rauta nousee" -kommenteilla, koska en tekisi niin, vaikka rauta nousisikin."
– Mies, 36, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat