Oletko kuullut "kesäpeniksistä"? Urologi vahvistaa ilmiön todellisuuden: "Siihen on syynsä, ettei häämatkoja tehdä pohjoisnavalle"

Vaikka kesän tukalat helteet aiheuttavat monelle päänvaivaa, näyttää lämpötila hyödyttävän miesten alapäätä, kertovat muun muassa MEL Magazin sekä Mail Online.

Videolla seksikaupan myyjät kertovat, millaisia seksileluja kotoa tulisi löytyä.

Reddit-keskutelusta alkunsa saanut puhe ”kesäpeniksistä” herättää kysymyksen, mikä vaikutus lämpötilalla todella on miehen sukuelimen kokoon.

Keskustelun aloittanut mies nimittäin kertoo, että hänen peniksensä muuttuu varsin radikaalisti vuodenaikojen vaihdellessa.

– Kesäisin penikseni on isompi ja minulla on paremmat erektiot. –– Talvisin asiat ovat päinvastoin. Miksi näin? Tarkoittaako lämpö parempaa verenkiertoa? Tapahtuuko näin myös teille muille? uteli nimimerkki Guillermo97.

Kesä näyttää suurentavan genitaaleja

Keskustelusta kävi ilmi, että tapahtuu.

– Näin käy vain kiveksilleni. Tuntuu kuin ne roikkuisivat polvissani sään ollessa kuuma. Kylminä talvipäivinä ne ovat kuin kovat pienet aivot.

– Penikseni pituus on velttona kesäisin suunnilleen kymmenen senttiä. ––Talvella se voi kutistua viiteen senttiin, varsinkin jos ulkona on yli kymmenen astetta pakkasta.

Lämpö voi laajentaa verisuonia

MEL Magazinen haastattelema urologi Dudley Danoff uskoo, että lämpötila voi todella vaikuttaa peniksen kokoon. Kuuma ilta saattaa aiheuttaa verisuonten laajentumista ja peniksen suurentumista etenkin erektiossa.

– Siihen on syynsä, ettei häämatkoja tehdä pohjoisnavalle.

Toinen MEL Magazinen haastattelema urologi Jamin Brahmbhatt puolestaan on sitä mieltä, että lämpötilasta huolimatta miehen sukuelin on aina samankokoinen. Brahmbhatt kuitenkin lisää, että elintä lähellä olevat verisuonet saattavat laajentua kuumuuden seurauksena.

Penis suurimmillaan todennäköisesti kesäisin

Kuinka paljon sitten penis voi kuumuuden ansiosta kasvaa? Danoff kertoo, että senttejä tai prosentteja on mahdotonta sanoa.

– On kuitenkin todennäköisempää, että penis kasvaa maksimaaliseen pituuteensa kesäisin kuin talvisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja