Oletko koskaan miettinyt, mihin karanneet ilmapallot päätyvät? Näin pahaa jälkeä ne voivat aiheuttaa

Carrie Brogden kertoi Facebookissa, miten pahoja seurauksia ilmapallolla oli hänen hevoselleen.

Videolla Börje-koira saa päähieronnan Wilda-hevoselta!

Oletko joskus päästänyt ilmapallon irti nähdäksesi, mihin se leijailee? Pallo voi aiheuttaa karuja seurauksia: hevonen loukkaantui jouduttuaan tekemisiin ilmapallon kanssa, kertoo Wkyt.

"Onneksi hevoselle tuli vain joitakin naarmuja"

Carrie Brogden kertoi Facebookissa hevosensa karusta kohtalosta: se loukkaantui kohdattuaan yksinään leijuvan ilmapallon.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Tässä on vuoden ikäinen hevosemme, joka sai tänään yhden pallon kietoutumaan harjaansa. Se ryntäsi aidan läpi (tätä ei voi edes keksiä päästään). Onneksi hevoselle tuli vain joitakin naarmuja, mutta tämä olisi voinut päättyä paljon pahemmin, Brogden kirjoittaa.

Amerikassa palloja päästetään irti esimerkiksi hääjuhlissa.

Amerikassa palloja saatetaan päästää irti esimerkiksi hääjuhlissa. Myös Suomessa on toisinaan harjoitettu vastaavaa tapaa.

Merielämän suojeluun keskittynyt Marine Conservation Society haluaisi kieltää pallojen päästämisen ilmaan, koska ne roskaavat eivätkä maadu tai katoa välittömästi. Pallon maatuminen kestää vuosia.

Joskus ilmapalloja päästetään irti hautajaisissa, jotta ne "leijuisivat taivaaseen". Totuus on paljon sottaisempi. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Ilmapallojen päästäminen irti on jo kielletty joissain Yhdysvaltain osavaltiossa sekä esimerkiksi Australian Queenslandissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja