Mainos

Rinta vai takapuoli? Näille kaksimielisille kuville et voi olla nauramatta

Viattomatkin kuvat muuttuvat ihmisten silmissä helposti joksikin aivan muuksi.

Kuva lattialla makaavasta kehonrakentajasta aiheuttaa huvitusta. Lihaksikkaan miehen jännittynyt asento saa nimittäin tämän ylävartalon muistuttamaan jotain aivan muuta kuin paria tiukassa kunnossa olevaa rintalihasta. Keksitkö mitä?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva jaettiin Imgurissa muutama vuosi sitten saatesanoin "Tämän miehen rinta näyttää ihan tytön takapuolelta." Nyt kun katsot rintalihaksia uudelleen, et ehkä pääse enää eroon samasta mielleyhtymästä, vai mitä?

Julkaisunsa jälkeen kuva on kerännyt Imgurissa järjettömän suosion ja sitä on katsottu jo yli 276 000 kertaa. Kuva nousi jälleen otsikoihin DailyMailin kirjoitettua siitä. Hauskinta antia ovat kenties kuvan alle jätetyt kommentit.

"Mitä on nähty, ei voi enää olla näkemättä", filosofoi nimimerkki GozerTheGonzerian.

"Voiko hän twerkata rinnallaan?" pohdiskeli puolestaan toinen käyttäjä.

"Härskit" kuvat internetin helmiä

Treenikuva ei suinkaan ole ainoa laatuaan, joka on herättänyt vastaavan kaltaista hilpeyttä kaksimielisten parissa. Viime vuonna viaton yhteiskuva naisesta ja kahdesta miehestä sai aikaan samanlaista naureskelua, sillä moni luuli kuvan naisen olkavartta joksikin aivan muuksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös erään naisen ostama mekko sai aikaan aimo naurut aviomiehen huomautettua, että mekon kuviointi on yllättävänkin irstas. Vai mitä itse olet mieltä?

Jos et näe kuvaa, katso se täällä.

Hurjat naurut aiheutti alkuvuodesta myös englantilaisen pikkupojan äidilleen askartelema kortti. Tällaista huomionosoitusta ei brittiäiti Shelley Brandie todellakaan osannut odottaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eikä sovi unohtaa suloista perhekuvaa, joka näyttää kaksimielisen silmään järkyttävän ronskilta. Näyttääkö kuva sinusta mieheltä joka pussaa lastaan – vai kenties sittenkin henkilöltä, joka työntää takapuoltaan vauvan naamaan?

Jos kuva ei näy, voit katso sen täältä

Video: Myös tämä kuva on hämmentänyt ihmisiä.

0:34

Osittainen lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.