Oletko joutunut vakavaan onnettomuuteen? Vastaa ja voita

Oletko ollut osallisena vakavassa onnettomuudessa? Kerro meille tarinasi. Vastaajien kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Usein onnettomuus tapahtuu liikenteessä. Ehkä joku ajaa autolla ojaan, tulee päin tai pamauttaa perään. Vesillä voi ajautua karille, pyörällä törmäyskurssille, jalankulkijana auton alle. Ruumiillista työtä tekevä voi joutua työtapaturmaan, vapaa-ajallaan ratsastava taas pudota hevosen selästä.

Millaisessa onnettomuudessa sinä olet ollut? Milloin ja miten kaikki tapahtui? Onko sinulla omia muistikuvia tilanteesta, vai onko tapahtumista kerrottu sinulle jälkikäteen?

Mitä seurauksia onnettomuudella oli sinulle tai muille siinä osallisina olleille? Millaisia vammoja sait? Kauanko kuntoutus kesti? Palauduitko fyysisesti ennallesi? Entä henkisesti? Muuttuiko arkesi tai elämänasenteesi?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-nettisivuilla. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten. Kysely on päättynyt. 

Vastaajien kesken arvotaan kaksi kirjaa, Jo Marchantin Hoida mielelläsi (Atena, arvo noin 30 euroa) sekä Katariina Vuoren Joulumerkkikodin lapset (Like, arvo noin 26 euroa).

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja