MTV Uutiset etsii joukkoonsa vahvaa sosiaalisen median tekijää – vielä ehdit hakea!

Kaipaamme Pöllölaakson joukkoomme sinua, joka tiedät missä yleisöt ovat juuri nyt, mutta myös sen, mistä heidät tavoittaa seuraavaksi. Sinua, joka haluat olla mukana jakamassa Suomen johtavan kaupallisen tv-talon uutis- ja ajankohtaissisältöjä eri alustoille sekä vaikuttamassa siihen, missä kaikkialla MTV Uutiset näkyy tulevaisuudessa. 

Hakijalta odotamme vahvaa näyttöä sosiaalisen median parissa niin koulutuksen kuin työkokemuksen kautta. ​Journalistinen tausta on aina eduksi. Haluamme kuulla sinulta dataan ja analytiikkaan ja alan trendeihin perustuvat arviot siitä, missä olemme nyt vahvoja sekä sen, missä meidän täytyisi vielä kehittyä. 

Käytät sujuvasti eri sosiaalisen median kanavia, kuten Instagramia, Facebookia sekä Twitteriä. Et myöskään kaihda uuden sukupolven somekanavia kuten TikTokia, ja pursuat ideoita siitä, miten saisimme tarjottua uutissisältöä nälkäisille kuluttajille. Tiedät, mikä trendaa ja mitkä ovat isoimpia sosiaalisen median ilmiöitä juuri nyt.

Sinulla on visuaalista silmää ja osaat toteuttaa visioitasi esimerkiksi Photoshopin ja muiden editointiohjelmien avulla.

Pystyt lukemaan analytiikkaa sekä toteuttamaan sisältösuunnitelmia, mutta näytät taitosi ennen kaikkea käytännössä. Ratkaisukeskeisyys, innostavuus sekä kädet savessa -meininki on se, jolla erotut eduksesi.

MTV Uutiset kattaa päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat sisällöt niin uutisista, urheilusta, viihteestä kuin lifestylestä. Jos sinulla on vahvaa näkemystä ja osaamista etenkin sporttiaiheista, kerro se. Pääset nimittäin meillä työskentelemään paraatipaikalle Suomen parhaiden urheilusisältöjen pariin.

Me tarjoamme sinulle työpaikan mediamaailman keskiöstä rennon ammattimaisessa työporukassa. Annamme sinulle mahdollisuuden kehittää niin omia taitojasi kuin ison uutistoimituksen tekemistä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta palkkatoiveineen viimeistään 11.4.2021.

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö ja videosisältöjen talo: ilmiöiden, puheenaiheiden ja tähtien koti. MTV:n mediaperheeseen kuuluvat maksuttomat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, maksutta katsottavaksi ohjelmat tarjoava mtv-palvelu (mtv.fi, mtv-sovellus), ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset ja C Moren maksu-tv-kanavat. Lisäksi MTV vastaa kotimaisen maksullisen suoratoistopalvelun C Moren sisällöistä ja järjestää vuosittain Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. MTV on osa Telia Companya – yhtä Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle.  ​​ 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja