Oletko ennen nähnyt yhtä jäänsinistä katsetta? Brasilialaistytön uskomattomat tuikkivat silmät sinkosivat hänet mallinuralle

Face App leviää netissä - ulkonäköpaineita vai huumoria? 8:04
Videolla keskustellaan ulkonäköpaineista.

Kun 13-vuotias Ketellen de Jesus syntyi, hänen äitinsä oli vakuuttunut siitä, että vauva on vahingossa vaihtunut toiseen synnytyssairaalassa.

Brasilialainen tyttö herätti huomiota heti syntyessään jäänsinisillä, loistavilla silmillään. Ne ovat ehdottoman upeat, mutta johtuvat geneettisestä poikkeavuudesta.

Silmät saivat Ketellen vanhemmat miettimään, olisiko hän vaihtunut toiseen sairaalassa syntyneeseen vauvaan.

Silmät eivät olleet tytön ainoa uniikki ominaisuus. Ketelle syntyi täysin kuurona, minkä äiti huomasi, kun tyttö nukkui täysin rauhassa ilotulituksen ajan.

Taustalla harvinainen oireyhtymä

Kävi ilmi, että silmien väri ja kuurous kulkivat käsi kädessä. Ketellellä on harvinainen Waardenburgin oireyhtymä, joka voi sekä aiheuttaa kuuroutta että muuttaa pigmentin hiuksissa, iholla ja silmissä.

Vuonna 1947 löydetty oireyhtymä koskee vain yhtä 40 000 ihmisestä. Kuuroudesta huolimatta nuori tyttö kasvoi hymy huulillaan.

Kykyjenetsijä löysi ostoksilta

Optimistinen asenne avasi hänelle ovia. Eräänä päivänä, kun Ketelle oli ostoksilla äitinsä kanssa, kykyjenetsijä löysi hänet. Ketellen elämä muuttui lopullisesti.

Häntä lähestynyt henkilö oli valokuvaaja João Pedro Sampaio, joka kysyi, olisiko tyttö kiinnostunut mallin töistä. Valokuvaaja tiesi heti Ketellen nähtyään, että tämän harvinainen väritys saisi takuulla huomiota mallibisneksessä.

Perhe antoi Ketellelle luvan mallintyöhön eikä aikaakaan, kun hänestä tuli maailmanlaajuinen sensaatio. Ketelle on nykyisin NMA-mallitoimiston listoilla Brasiliassa. Hän on kehittynyt työssä nopeasti ja antaa kuplivan persoonallisuutensa loistaa kuvissa.

Hän on selvästi upea virheettömällä iholla ja ainutlaatuisilla silmillä, mutta hänen kuvansa erottuvat edukseen etenkin Ketellen kirkkaan hymyn ja puhtaan ilon johdosta.

Tulevaisuus on vielä auki

On liian aikaista sanoa, jatkaako hän mallintöitä vielä aikuisena. Ketellen suosio mallina kuitenkin auttaa hänen perheensä taloudellista tilannetta, jolloin hän voi harkita opiskelua ja uramahdollisuuksia.

Riippumatta siitä, mitä Ketelle päättää elämässään tehdä, tämä nuori tyttö selvästi pääsee pitkälle valitsemallaan tiellä. Hän on onnistunut murtamaan stereotypioita ja tasoittamaan tietä seuraajillensa. Hän näyttää myös, kuinka olla paras, ainutlaatuisena omana itsenään.

Lue myös:

    Uusimmat