Oletko enemmän jumissa kuin luuletkaan? Tässä superkätevä tapa rentouttaa lihakset

8:46

Miten hierontarullaa käytetään oikein? Entä mitä eroa on sileillä ja "nystyjä" sisältävillä hierontarullilla? Tämä video näyttää, miten lihaksia hellitään putkirullan avulla.

Ovatko lihaksesi enemmän jumissa kuin luuletkaan? Huomenta Suomen kesätreenissä näytetään oivia vinkkejä putkirullalla venyttelyyn.

Hierontarullia löytyy myös monilta kuntosaleilta. Esimerkiksi jalkojen hieronta rentouttaa ihanasti pitkän ulkona vietetyn päivän jälkeen!

Näin valitset rullan

Valitse putkirulla, jossa on pehmuste. Rullan pinnassa olevat nystyt keventävät painetta, jolloin rullaus on hellempää lihaksille. Tärkeintä rullassa olisi, että sen sisus on kova, mutta pinta pehmustettu!

Rullaaminen voi paljastaa lihasten alueelta möykkymäisiä alueita, jotka tuntuvat kipeiltä. Älä pelästy tätä, vaan jatka alueen rullaamista – hieronta auttaa avaamaan lihasjumeja!

Katso venytysohje videolta!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja