Tiesitkö? 30 sekunnin kikka "muuttaa elämäsi" ja tekee suosikkimakeisista entistä parempia: "Luulin, että olin ainoa, joka tekee näin"

m&m's
Mikrokikka lupaa tehdä suosikkikarkeista entistä parempia. Kuvituskuva. Shutterstock

Suositut suklaakarkit kannattaa käyttää mikron kautta, jos tosi-tv-tähteä ja montaa muuta somekäyttäjää on uskominen.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian West sai aikaan somepöhinää totutusta poikkeavalla tavalla. Kim antoi nimittäin eräälle fanilleen kullanarvoisen vinkin liittyen suosittuihin suklaamakeisiin.

Jotkut syövät M&M's-makeisia yksi kerrallaan, toiset pistävät kourallisia suuhunsa ja jotkut syövät namuja väreittäin. Kun Twitter-käyttäjä Krystal julkaisi kuvan toimistossaan säilyttämästään M&M's-makeisia sisältävästä purkista, vinkkasi Kim, kuinka suklaanamut kannattaisi kuitenkin oikeasti syödä.

– Laita ne lautaselle, ja sitten mikroon 30 sekunniksi, ja se muuttaa elämäsi! Sulanutta sisältä, rouskuvaa ulkopuolelta, tosi-tv-tähti suositteli.

Twiitillä on yli 220 000 tykkäystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulin, että olin ainoa, joka tekee näin"
 

Vinkin saanut Krystal kokeili kikkaa ja twiittasi myöhemmin kikan toimivan. Myös moni muu hehkutti mikrokikkaa.

– Hah, minun äitini on tehnyt näin vuosia! Hän ei syö niitä mitenkään muuten. Se on mahtavaa, kertoi käyttäjä Darbs.

– Luulin, että olin ainoa, joka tekee näin, hihkui eräs käyttäjä.

Eräs Twitter-käyttäjä kehotti testaamaan karkkeja poppareiden kanssa.

– Laita ne juuri mikrotettujen popcornien päälle, ja se sulattaa ne automaattisesti, ja saat parhaat molemmista maailmoista, suklaasta ja popcornista, käyttäjä nimeltä Kate kehui.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!