Olet mitä syöt -ohjelmassa nähdyn Veera Biancan 30 kilon painonpudotus huomioitiin myös Saksassa – laihdutuskonstit keräävät kehuja

Myös saksalainen sivusto Fit For Fun uutisoi suomalaisen matkabloggaajan Veera Biancan loistavasti sujuneesta elämäntapamuutoksesta.

MTV Uutiset kertoi eilen Olet mitä syöt -ohjelman edellisellä tuotantokaudella nähdyn bloggaajan Veera Biancan  laihtuneen jo 30 kiloa.

Matkabloggaajan hurja muodonmuutos on huomioitu nyt myös Saksassa, kun Fit for Fun -sivusto julkaisi keskiviikkona jutun, jossa käydään läpi Veeran laihdutushistoriaa, josta hän on itse avoimesti kertonut Instagram-tilillään

Saksalaissivustolla Veeran tarinaa kutsutaan otsikossa menestystarinaksi ja artikkelissa kerrotaan, ettei saavutus ole seurausta radikaaleista dieeteistä, vaan pitkällä aikavälillä tapahtuneesta työstä.

Veera Bianca iloitsikin 30 kilon painonpudotuksesta kertoessaan siitä, ettei painonpudotus ole perustunut siihen, että tietyt ruoka-aineet olisi kielletty kokonaan. Tiukkojen kitudieettien sijaan Veera on sen sijaan kertonut Instagramissa syövänsä noin 1700–2000 kilokaloria päivässä ja paino on silti pudonnut noin puoli kiloa viikossa.

– Kuka olisi uskonut, että vastaus olisi normaalissa, tasapainoisessa ja terveellisessä syömisessä, johon ei liity kieltoja sekä harjoittelussa, josta voi nauttia, hän kertoi onnistumisensa reseptistä.

– Alun jälkeen tämä on ollut oikeastaan aika helppoa, kun opin nauttimaan matkasta, hän summaa päivityksensä lopuksi.

Olet mitä syöt -ohjelman uusi tuotantokausi alkaa syksyllä MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat