Bloggaaja Veera Bianca laihtui 30 kiloa – julkaisi pysäyttävän kuvaparin ja kertoo, kuinka onnistui: "Kuka olisi uskonut"

Olet mitä syöt -ohjelmassa elämäntaparemontin aloittanut bloggaaja Veera Bianca on laihtunut jo 30 kiloa.

Matkabloggaaja Veera Bianca laittoi viime kesänä elämäntapansa uusiksi MTV3-kanavalla nähdyssä Olet mitä syöt -ohjelmassa. 

Bloggaaja karisti ohjelmassa lääkäri Pippa Laukan avulla 13 kiloa, mutta ei palannut vanhoihin tottumuksiinsa ohjelman jälkeen. Avoimesti Instagram-seuraajilleen painonpudotuksestaan ja elämäntapamuutoksestaan kertonut Veera kertoi nimittäin tällä viikolla karistaneensa jo 30 kiloa.

Kuvaparista näkee, että muutos on ollut melkoinen.

– 30 kiloa! Mikä matka tämä on ollutkaan viime kesästä lähtien, bloggaaja iloitsee.

– Kuka olisi uskonut, että vastaus olisi normaalissa, tasapainoisessa ja terveellisessä syömisessä, johon ei liity kieltoja sekä harjoittelussa, josta voi nauttia, hän kertoo onnistumisensa reseptistä.

– Alun jälkeen tämä on ollut oikeastaan aika helppoa, kun opin nauttimaan matkasta, hän summaa päivityksensä lopuksi.

Myös Pippa Laukka riensi nopeasti onnittelemaan Veeraa saavutuksestaan.

– No kukkuu kukas se siellä! Tajuton mimmi oot! Laukka kannusti.

Veera on kertonut sosiaalisessa mediassa kipuilleensa painonsa kanssa jo lapsesta saakka

Huhtikuussa hän kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että käynti kehonkoostumusmittauksessa oli saanut hänen silmänsä aukeamaan. Tuloksista oli selvinnyt, että hänen ihannepainonsa olisi noin 85 kiloa. Aiemmin hän oli elänyt ajatusmaailmassa, jossa jokaisen ihannepaino olisi 50-60 kiloa.

Nykyisin Veera opiskelee myös ravitsemusvalmentajaksi.

– Haluan oppia ravinnosta lisää omaa elämää varten ja tulevaisuudessa myös tarjota kanavissani pelkän oman kokemuksen sijaan tieteeseen ja tutkimukseen perustuvaa asiaa ravinnosta ja painonpudotuksesta. Ymmärrän hyvin, että neljän kuukauden koulutus on ihan eri kuin vuosien yliopistotutkimus, mutta tämä on sopiva juuri minun tarpeisiin. Toivottavasti voin tulevaisuudessa auttaa muitakin onnistumaan samanlaisissa tavoitteissa, Veera kertoi keväällä Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat