Oleksandr Usykin kukistama haastaja teki valituksen – kohahduttavasta tuomaripäätöksestä tuohtunut ottelija vaatii MM-revanssia

Oleksandr Usykille raskaansarjan MM-titteliottelussa hävinnyt Daniel Dubois on tehnyt valituksen nyrkkeilyliitto WBA:lle vaatien tuloksen mitätöimistä ja uusintaottelua, uutisoi Reuters.

Dubois hävisi Usykille tyrmäyksellä ottelun yhdeksännessä erässä, mutta ottelun suureksi puheenaiheeksi nousi viidennen erän tilanne, jossa Dubois’n vartalolyönnin todettiin osuneen sääntöjenvastaisesti liian alas.

Tuomari myönsi laittoman lyönnin vuoksi Usykille hengähdystauon. Dubois oli tilanteesta täysin eri mieltä ja kritisoi päätöstä jyrkästi ottelun jälkeen. Dubois kokee, että häneltä ryöstettiin voitto väärän tuomion vuoksi.

Nyt Dubois on tehnyt asiasta virallisen valituksen. Dubois vaatii, että ottelun tulos mitätöidään. Vaatimuslistalla on myös uusintaottelu Usykia vastaan.

– WBA on saanut Dubois’n tiimiltä virallisen valituksen, joka tullaan tarkistamaan sääntöjen mukaisesti. Kaikki tähän liittyvät päätökset tullaan tekemään WBA:n sääntökirjan mukaan, WBA:n tiedotteessa todetaan.

Lue myös:

    Uusimmat