Ole Gunnar Solskjär halveksuu top-4-tavoitetta: "Me olemme Manchester United, tavoittelemme voittoja ja mestaruuksia"

Ole Gunnar Solskjär on korjannut Manchester Unitedin kurssin terävällä u-käännöksellä. Valioliigaseura ManU on ottanut kahdeksan perättäistä voittoa sen jälkeen, kun norjalaisvalmentaja peri komennon portugalilaiselta Jose Mourinholta.

ManU on noussut Valioliigassa kuudenneksi ja on tunkemassa neljän joukkoon, mikä varmistaisi ensi kaudeksi paikan Mestarien liigassa. Ulottuvilla on jopa liigan kolmossija, mutta se ei kelpaa tavoitteeksi Solskjärille.

–  Me olemme Manchester United. Ei meidän unelmamme voi olla mikään top-neljä, Solskjär tuhahti arviolle.

ManU on edelleen mukana sekä Mestarien liigassa että Englannin cupissa. Solskjär odottaa niistä palkintoa.

–  Emme enää voi voittaa Englannin liigaa, mutta me yritämme voittaa cupin. Mestaruudet ja voitot ovat niin hienoja, sillä koskaan ei voi tietää, milloin saavuttaa seuraavan, Solskjär muistutti.

Solskjär ajattelee vain voittoa

Valioliigassa kolmantena olevan Tottenhamin valmentaja Mauricio Pochettino määritti viikonvaihteessa joukkueensa tavoitteeksi sijoituksen liigan neljän parhaan joukkossa. Väliaikaisella pestillä ManUa valmentava Solskjär korosti, ettei halua puuttua ManUn seuraavaksi päävalmentajaksi huhutun kolleegan puheisiin, mutta korosti silti painokkaasti voitontahtoaan.

–  ManUn täytyy lähteä liigaan aina voitto mielessä. Meidän pitää palata mahdollisimman pian siihen tilanteeseen, ja minä vienkin joukkueeni jokaiseen peliin asenteella, että voitamme ottelun, Solskjär painotti.

–  Mutta niin tekee varmasti jokainen valmentaja.

Lue myös:

    Uusimmat