Cruella-elokuvaa tähdittävä Game of Thrones -näyttelijä muistelee sarjan tekemistä: "Se oli veristä"

3:37
Videolla Emma Stone kertoo Cruella-elokuvan kuvauksista.

Joel Fry muistetaan muun muassa menestyssarjasta Game of Thrones.

Näyttelijä Joel Fry nähdään Disneyn uudessa Cruella live action -elokuvassa varkaana tunnetun Jasperin roolissa. 

– Cruellassa oli mukana paljon erittäin lahjakkaita tekijöitä. Elokuva on keskittynyt ystävyyssuhteisiin ja se on kaikille tuttua. En ole varas, mutta hahmossani oli samoja piirteitä kuin itsessäni, Fry kertoo MTV Uutisille.

Cruellassa Fry pääsi näyttelemään muun muassa Oscar-palkitun Emma Stonen (Cruella) ja koomikkona tunnetun Paul Walter Hauserin (Horace) kanssa. Yhteistyö sujui Fryn mukaan moiteettomasti.

– He olivat erittäin kiinnostuneita, kiinnostavia, välittäviä ja vahvoja ihmisiä. Olin erittäin iloinen, että sain tavata ja oppia tuntemaan heitä vähän, näyttelijä kiittelee.

Elokuvaprojekti ei ollut Fryn ensimmäinen, eikä suurin. Hänet on nimittäin nähty myös hittisarja Game of Thronesissa hahmonaan Hizdahr zo Loraq. Kokemusta sarjasta hän kuvailee ennen kaikkea raa'aksi.

– Se oli veristä. Ja sisälsi paljon kuolemaa! Fry naurahtaa kuvaillessaan hittisarjaa.

– Molemmat projektit (Game of Thrones ja Cruella) olivat mukavia omista syistään. Olin sarjassa hetken aikaa, kunnes hahmoni listittiin hengiltä. Siksi sanosiin, että suosin Cruellaa.

– Unelmaprojektini olisi mykkäelokuva itsestäni, joka tehtäisiin yhdellä otolla. Olisimme rannalla jossain kivassa paikassa, jossa saisin hyviä juomia ja ruokia. Sitten vain istuisin ja katsoisin auringonlaskua, mies nauraa.

Fry tunnetaan myös muusikkona. Perheenlisäyksen myötä musiikki on kuitenkin jäänyt taka-alalle. 

– Sain hiljattain lapsen, joten vapaa-aikaa ei ole enää. Tykkään ottaa päikkäreitä ja vahtia tytärtäni, ettei hän kaadu vaarallisesti.

Cruella elokuvateattereissa ja Disney Premiere+ -palvelussa 28.5.2021 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja