Oikeus vangitsi ex-vaimonsa uuden kumppanin murhan yrityksestä epäillyn miehen – poliisi paljastaa tekotavan

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on vanginnut tänään Kauniaisissa tapahtuneesta murhan yrityksestä epäillyn 41-vuotiaan miehen. Käräjäoikeus vangitsi Marko Kuuran todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä.

Mies ehti pakoilla poliisia yli kaksi viikkoa ennen kuin poliisi nappasi hänet kiinni myöhään viime perjantai-iltana. Länsi-Uudenmaan poliisi ehti julkaista rikoksen takia kansainvälisestikin etsintäkuulutetun miehen valokuvan ja nimen etsintöjen aikana.

– Saimme hänet kiinni oman tutkinnan kautta. Epäilty otettiin kiinni kotinsa lähettyviltä, kertoo jutun tutkinnanjohtaja Matti Högman MTV Uutisille.

Poliisin ei pidä tällä hetkellä todennäköisenä, että epäilty rikosnimike lievenisi. Poliisin käsityksen mukaan motiivi on edelleen mustasukkaisuus, ainakin osittain.

Rikoksen uhriksi joutui epäillyn ex-vaimon nykyinen noin kolmekymppinen seurustelukumppani.

Tunnustusta ei ole herunut

Poliisin mukaan epäilty ei ole tunnustanut rikosta.

– Hän ei ole tunnustanut rikosta, mutta on kyllä kertonut olleensa tekopaikalla tekoaikaan ja aiheuttaneensa vamman. Muutoin hän on eri mieltä poliisin kanssa yksityiskohdista,  Högman muotoilee.

– Teko on tehty teräaseella, Högman suostuu paljastamaan.

Väkivallanteko tapahtui Kauniaisissa yksityisasunnossa aamuviiden aikaan yöllä 21. huhtikuuta. Poliisi on aiemmin kertonut, että epäilee miehen menneen asuntoon väkivallantekotarkoituksessa.

Poliisi tutkii teko murhan yrityksenä siihen liittyvän suunnitelmallisuuden ja vakaan harkinnan takia.

Uhrilla ei ole enää vaaraa.

Lue myös:

    Uusimmat