Mainos

Oikeudenkäynti haittaa TJ Groupin toimintaa

Ohjelmistoyhtiön liikevaihto jäi tammi-syyskussa 7,7 miljoonaan euroon, kun vuotta aiemmin myynti oli lähes 13,5 miljoonaa euroa.

Ohjelmistoyhtiö TJ Groupin tammi-syyskuun liikevaihto laski rajusti viime vuodesta, mutta tappio pienentyi. Yhtiön mukaan liiketoimintaa on haitannut meneillään oleva oikeudenkäynti vuoden 2000 osakeannista- ja osakemyynnistä. Tulosparannus tuli kulujen karsinnasta.

Yhtiön aiempaa johtoa syytetään sisäpiiritiedon törkeästä väärinkäytöstä tai avunannosta siihen. Valtionsyyttäjä vaatii myös yhtiötä palauttamaan valtiolle rikoksella saadut noin 39,4 miljoonaa euroa ja maksamaan yhteisösakkoa 200 000 euroa.

TJ Groupin liikevaihto jäi 7,7 miljoonaan euroon, kun vuotta aiemmin myynti oli lähes 13,5 miljoonaa euroa. Liiketappio rahoituserien jälkeen oli 379000 euroa. Viime vuonna vastaavaan aikaan tappiota kertyi hieman päälle 2,7 miljoonaa euroa.

Myös koko vuoden liikevaihdon ennakoidaan jäävän viimevuotista pienemmäksi ja tuloksen pysyvän tappiolla. Myyntiä rokottaa yhtiön keskeisen osan eli Key Partnersin myynti TJ Groupin nykyiselle toimitusjohtajalle ja Sentica Partnersin hallinnoimalle rahastolle. Tulosta painavat oikeudenkäyntikulut.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.